Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Bedden voor kinderen en tieners

Bedden voor kinderen en tieners

De slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven kunnen komen. De keus is tegenwoordig ook groot, wordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? Op onze Kinder-meubels website heb jij samen met je kind een uitgebreide keus en kunnen jullie zelf bepalen welk bed het best bij jullie thuis past. Al onze bedden zijn gemaakt van massief grenenhout, dit is erg stevig en duurzaam. Grenenhout is ook mogelijk om in de gewenste kleur te verven waardoor ze in iedere moderne of speelse kinderkamer passen.

Bed keuzes die mogelijk zijn

Stapelbedden hebben tegenwoordig een modern design en al onze stapelbedden zijn ook in verschillende uitvoeringen en kleuren te bestellen, zodat er voor elke ruimte en smaak het geschikte bed te vinden is. Een van ons meest gekozen stapelbed is MANUEL dit model zal elke kinderkamer nieuw leven inblazen.

Hoogslapers bieden ook veel ruimte met bijvoorbeeld een bureau en ingebouwde kledingkast. Hier zijn de MOBI-hoogslaper modellen een mooi voorbeeld van.

Bedden met een extra bed en opberglades is ook een mooie oplossing voor de kamers waar de ruimte niet zo groot is. Zie bijvoorbeeld het bed DOMINIK, hier heb je een bed waaronder op een logeerbed en opberglade stijlvol verborgen zijn voor bijvoorbeeld huiswerk of het extra beddengoed.

Kleurkeuzes voor bedden van kinderen en tieners

Het is erg belangrijk voor kinderen en tieners om hun eigen smaak en stijl toe te passen aan hun slaapkamer zodat ze graag in hun eigen kamer slapen maar ook spelen of bijvoorbeeld huiswerk maken.
Voor al onze bedden hebben we meerdere kleuren beschikbaar waar het bed in geleverd kan worden, dit zorgt ervoor dat ze niet een ‘standaard’ bed krijgen. Voor de productie van al onze bedden worden alleen verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk zijn, deze verfsoorten zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Onze bedden zijn drie keer met “de gewenste kleur” beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

Veiligheid van onze kinderbedden

Onze kinderbedden zijn gemaakt massief grenenhout en van voldoen natuurlijk aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) de beden zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor zowel kleinere kinderen als tieners. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid vanen de nachtrust van u kinderen te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl