Lage bedden zijn uiterst geschikt als kinderbed


Een kinderbed is een van de meest belangrijke meubelstukken in de kinderslaapkamer en een kinderbed uitzoeken is niet altijd gemakkelijk, er zijn verschillende soorten beschikbaar en door de hoeveelheid keuzes kan het soms moeilijk zijn om te bepalen welk bed het meest geschikt is voor uw kind. Wij hebben een mooie kinderbed collectie met lage bedden die beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren, voor kinderen van verschillende leeftijdscategorieën zoals voor de kleinere kinderen CAROLIN dit is een gesloten bed en hier kunnen de kinderen niet zelfstandig uitkomen, maar omdat hij laag bij de grond is maakt het voor de ouders wel gemakkelijk de kinderen veilig erin en uit te tillen. Voor de wat oudere kindergroepen hebben we bedden die laag bij de grond zijn zodat ze wel zelfstandig in en uit bed kunnen stappen. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld zelfstandig in de nacht naar de wc gaan.

Kinderbedden hoeven niet saai te zijn


Omdat kinderen moeten leren om zelfstandig te slapen is de kinderkamer en de het bed erg belangrijk, Als het bed goed in de smaak valt dan zal uw kind ook graag naar bed gaan en erin slapen. Bijvoorbeeld het moderne lage bed DAGMAR deze uitvoering is met of zonder opberglade te bestellen. Zo hebben wij ook onze populaire bedhuisjes ROSI wat met zijn moderne Scandinavische stijl een geweldige woonsfeer creëert in elke kinderkamer. Het autobed CARS is gemaakt voor stoere jongens en voor de wat oudere kinderen en tieners is bed MOBI een trendy optie. Vanwege de uitgebreide keus op onze kinder-meubels24 website is er voor elke kind en elke kinderslaapkamer wel een mooi en geschikt bed te vinden.

Kinderbedden voor 2 personen


Mocht het voorkomen dat er niet genoeg ruimte is in de kinderslaapkamer voor een stapelbed of 2 losse kinderbedden dan hebben wij een mooie oplossing bedacht, Kinderbedden met een uittrekbare extra slaapplek. Ons SENI-model is hier een mooi voorbeeld van, Het is een model waarbij het bovenste bed voorzien is van uitval bescherming en het onderste bed kan gemakkelijk uitgetrokken worden indien nodig. Ook wordt dit model geleverd met 2 opberglades, Het is te bestellen in 2 verschillende lengtes en ook heeft u hier meerdere kleuropties als keus voor de bestelling.

Kleurkeuzes voor kinderbedden


Door ons uitgebreide assortiment zijn onze kinderbedden in een ruime keus aan verschillende kleuren en kleursamenstellingen te bestellen. Zo hoeft u niet genoegen te nemen met een `standaard` kinderbed en kunt u elk bed naar smaak en stijl van de kinderkamer aanpassen, zo zal het door u samengestelde kinderbed altijd perfect in de kinderkamer passen. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar, dit zorgt toch nog voor een natuurlijk en warm element.


Veiligheid van onze lage bedden


Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk, zeker als het om meubels gaat voor kinderen. Daarom letten wij bij al onze bedden op dat deze zo gemaakt zijn dat ze veilig zijn in gebruik door kinderen. Daarom zijn deze lage kinderbedden zo ontworpen dat ze niet te hoog van de grond komen zodat uw kind mocht het uit bed vallen zich dan niet bezeren, de bedden voor kleinere kinderen hebben allemaal een uitval bescherming om de nachtrust en gezondheid van uw kinderen te waarborgen. Voor de productie van onze lage bedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten.

Veilige kwaliteit volgens de Europese norm (EN 747-1: 2012) onze bedden zijn stabiel en veilig.


Veilige verpakking garandeert een probleemloze levering


Om ervoor te zorgen dat alle meubels op tijd en onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage thuis. U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling met de informatie wanneer de bezorging zal bij u thuis plaatsvinden.

Gemakkelijke montage


Kinderbedden moeten niet alleen een stabiel en stevig frame hebben zodat ze veilig zijn voor gebruik door kinderen maar ze moeten ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Daarom wordt elke online bestelling geleverd met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook al onze lage kinderbedden zelfstanding en zonder problemen thuis op te bouwen.

Gemakkelijk in onderhoud


Onderhoud van de kinderbedden is erg gebruikersvriendelijk en er hoeven geen moeilijke handelingen gedaan te worden om het bed in topconditie te behouden. Het bed hoeft alleen maar stof vrijgehouden te worden en dit kan eenvoudig door het bed met een stof lap af te nemen of indien nodig of gewenst kan het bed ook schoongemaakt worden met een natte doek.

Voordelen van een laag kinderbed op een rijtje:

- Veilig en geschikt voor kleine kinderen

- Groot assortiment, verschillende uitvoeringen mogelijk

- Ruimtebesparend met optie tot:

- 2e slaapplek

- Extra opberglades voor meer ruimte

 

Voor elk kinderbed hebben wij bijpassende en kwaliteitsmatrassen beschikbaar kijk daarvoor onder: Matrassen: Matrassen - Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24 (kinder-meubels24.nl)

Heeft u nog vragen of advies nodig?

We helpen u graag, Bij vragen kunt u onze contactgegevens terugvinden boven op onze webpagina of bij het impressum ook kunt u het contact formulier die bij het impressum voor u beschikbaar is gesteld invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Kinderbedden zijn uiterst geschikt voor kinderen

Wij hebben een mooie collectie met lage bedden die beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren voor kinderen van verschillende leeftijdscategorieën zoals voor de kleinere kinderen CAROLIN dit is een gesloten bed en hier kunnen de kinderen niet zelfstandig uitkomen, maar omdat hij laag bij de grond is maakt het voor de ouders wel gemakkelijk de kinderen veilig erin en uit te tillen. Voor de wat oudere kindergroepen hebben we bedden die laag bij de grond zijn zodat ze wel zelfstandig in en uit bed kunnen stappen. Zoals onze populaire bedhuisjes ROSI maar ook bijvoorbeeld het moderne lage bed DAGMAR met of zonder opberglade, Het auto bed CARS voor stoere jongens en voor tieners is bed MOBI een mooi trendy optie. Vanwege de uitgebreide keus op onze kinder-meubels24 website is er voor elke kind en elke kamer wel een mooi bed uit te vinden.


Veiligheid van onze Kinderbedden

Veiligheid is erg belangrijk om de nachtrust en gezondheid van uw kinderen te waarborgen. Daarom zijn deze lage bedden zo ontworpen dat ze niet te hoog van de grond komen zodat uw kind mocht het uit bed vallen zich niet bezeren, de bedden voor kleinere kinderen hebben allemaal een uitval bescherming. Voor de productie van onze lage bedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar, dit zorgt toch nog voor een natuurlijk element.


Levering, Montage en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat alle meubels op tijd en onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage. Kinderbedden moeten niet alleen een stabiel en stevig frame zodat ze veilig zijn voor gebruik door kinderen maar ze moeten ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Al onze meubels worden geleverd met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook elk bed zelfstanding op te bouwen. Onderhoud van de kinderbedden is erg gebruikersvriendelijk en hoeft alleen afgenomen te worden met een stof lap of indien nodig of gewenst afgenomen te worden met een vochtige doek.

 

Voordelen van een laag kinderbed op een rijtje:

- Veilig

- Veel uitvoeringen mogelijk

 

Ruimtebesparend met de optie tot:

- 2e slaapplek

- Extra opbergruimte

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl