Lage bedden zijn uiterst geschikt voor kinderen

Wij hebben een mooie collectie met lage bedden die beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren voor kinderen van verschillende leeftijdscategorieën zoals voor de kleinere kinderen CAROLIN dit is een gesloten bed en hier kunnen de kinderen niet zelfstandig uitkomen, maar omdat hij laag bij de grond is maakt het voor de ouders wel gemakkelijk de kinderen veilig erin en uit te tillen. Voor de wat oudere kindergroepen hebben we bedden die laag bij de grond zijn zodat ze wel zelfstandig in en uit bed kunnen stappen. Zoals onze populaire bedhuisjes ROSI maar ook bijvoorbeeld het moderne lage bed DAGMAR met of zonder opberglade, Het auto bed CARS voor stoere jongens en voor tieners is bed MOBI een mooi trendy optie. Vanwege de uitgebreide keus op onze kinder-meubels24 website is er voor elke kind en elke kamer wel een mooi bed uit te vinden.


Veiligheid van onze lage bedden

Veiligheid is erg belangrijk om de nachtrust en gezondheid van uw kinderen te waarborgen. Daarom zijn deze lage bedden zo ontworpen dat ze niet te hoog van de grond komen zodat uw kind mocht het uit bed vallen zich niet bezeren, de bedden voor kleinere kinderen hebben allemaal een uitval bescherming. Voor de productie van onze lage bedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar, dit zorgt toch nog voor een natuurlijk element.


Levering, Montage en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat alle meubels op tijd en onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage. Kinderbedden moeten niet alleen een stabiel en stevig frame zodat ze veilig zijn voor gebruik door kinderen maar ze moeten ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Al onze meubels worden geleverd met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook elk bed zelfstanding op te bouwen. Onderhoud van de kinderbedden is erg gebruikersvriendelijk en hoeft alleen afgenomen te worden met een stof lap of indien nodig of gewenst afgenomen te worden met een vochtige doek.

 

Voordelen van een laag kinderbed op een rijtje:

- Veilig

- Veel uitvoeringen mogelijk

 

Ruimtebesparend met de optie tot:

- 2e slaapplek

- Extra opbergruimte

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl