Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Massief houten 3-persoons Stapelbedden

Massief houten stapelbedden voor 3 personen


Omdat niet elk huis hetzelfde is komt het voor dat er niet genoeg ruimte is in huis voor meerdere slaapkamers en moeten meerdere personen een slaapkamer delen. Hiervoor zijn onze massief houten stapelbedden uitermate geschikt, Tegenwoordig zijn stapelbedden niet alleen maar voor kinderkamers een goede oplossing maar ook voor de slaapkamers van tieners of zelfs als optie voor de logeerkamer. Ook zijn onze stapelbedden in verschillende maten te bestellen en de meeste stapelbedden hebben ook de mogelijkheid om ze uit mekaar te halen de bedden dan los van elkaar neer te zetten, dit zorgt ervoor dat het bed mee kan groeien met uw kinderen en het leven. Hiervoor is het massief grenenhouten JARIS-stapelbed een heel mooi voorbeeld.


Voordelen van massiefhouten stapelbedden voor 3 personen


Onze massiefhouten stapelbedden zijn erg stevig en stabiel gemaakt van massief grenenhout. Dit zorgt ervoor dat de bedden jarenlang meegaan. Het voordeel van een stapelbed voor 3 personen is dat de bedden ruimtebesparend zijn omdat het 3rde bed stijlvol opgeborgen zit in een lade, Ook hebben de meeste modellen nog een extra lade onderop voor meer opbergruimte. Voor de productie van al onze stapelbedden worden alleen verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk zijn, Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten en deze verfsoorten zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Onze bedden zijn drie keer met “de gewenste kleur” beschilderd. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

Onze massiefhouten stapelbedden voldoen natuurlijk ook aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en ook uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.Veilige verpakking garandeert een probleemloze levering


Om ervoor te zorgen dat ook alle grote zware pakketten onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten afleveren voor zelfmontage thuis.


Massiefhouten stapelbedden voor 3 personen zijn makkelijk te monteren


Elke online bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubels in elkaar te monteren zijn. Dit maakt het voor iedereen thuis mogelijk om ook een massiefhouten stapelbed voor 3 personen helemaal zelfstanding op te bouwen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl