Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Stapelbedden van laminaat en spaanplaat voor 3 personen


Als de kamer aan de kleinere kant is en er toch een slaapplek voor 3 personen nodig is dan zijn onze stapelbedden met extra slaapplek die in het onderste bed stijlvol in een lade opgeborgen zit een perfecte oplossing. Dit stapelbed neemt maar de ruimte van 1 bed in beslag maar zorgt voor slaapplekken voor 3 personen. Dankzij de verschillende compartimenten is het bed praktisch, De bed frames zijn gemaakt van massief grenenhout en de bed elementen zijn gemaakt van stevig en krasbestendig laminaat. Dankzij universele kleuren kan het bed zo aangepast worden dat het in elke kinderkamer zal passen.

3persoons stapelbedden in verschillende modellen beschikbaar


Wij hebben verschillende 3persoons stapelbedden beschikbaar online maar bed CONNER is een van ons populairste 3 persoons stapelbedden. Dit is niet raar omdat het bed in 3 verschillende groottes, het massief houten frame is in 27 verschillende kleuren te kiezen en de elementen zijn in 8 verschillende kleur opties te bestellen is. Ook is de kant voor de trap zelf te bepalen, of links of rechts beter uitkomt voor de kamer. Door de keusmogelijkheden zal dit bed voor elke gewenste slaapkamer te creëren zijn. Ook is het CONNER bed geschikt om uit elkaar halen en als drie aparte bedden op te stellen.

Kwaliteit van onze stapelbedden


Onze stapelbedden frames worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig grenenhout, de bed elementen zijn gemaakt van stevig en krasbestendig laminaat deze materialen zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang mee kan. Al onze stapelbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is erg belangrijk om de veiligheid van u kind tijdens de nachtrust te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

Milieuvriendelijke verven die gebruikt wordt voor onze Stapelbedden van laminaat en spaanplaat voor 3 personen


Voor de productie van onze Stapelbedden van laminaat en spaanplaat voor 3 personen worden alleen verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk zijn, deze verfsoorten zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Onderhoud van deze bedden is ook erg simpel, gewoon afnemen met een stof lap en indien nodig of gewenst kan een vochtige doek gebruikt worden om het bed schoon te maken. Bij alle Massief houten delen worden 3 lagen van de gewenste kleur verf of lak gebruikt en is de hout structuur nog goed zichtbaar.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl