Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Stapelbedden voor 1 persoon

Voor de kleinere slaapkamers hebben ook een mooie oplossing om toch een bed met een bureau en kast te hebben, een stapelbed voor 1 persoon of ook wel een hoogslaper genoemd is dan echt de perfecte oplossing. Onze modellen zijn geschikt voor kleiner kinderen, tieners en volwassenen. Wij hebben verschillende hoogslaper modellen beschikbaar en zo is er voor elke kamer een oplossing te vinden.

Voor kleiner kinderen is LAURA het gepaste model, Dit bed model heeft het bovenste bed gedeelte goed beveiligt. Het bed gedeelte ziet er een beetje uit als een wieg met hoge dele rondom het slaapgedeelte. Onderop heeft het veel ruimte om te spelen of om bijvoorbeeld een wikkeltafel, kledingkasten of een bureautje neer te zetten.

Voor tieners is MOBY erg geschikt. Dit model is in een moderne stijl maar met kleurrijke elementen om het toch nog een beetje speels te maken. Er zijn 2 verschillende kleuren om van te kiezen, Geel of turquoise wat gecombineerd wordt met tijdloos wit.

Voor volwassenen is NINA een mooie oplossing, Dit is multifunctioneel ruimtebesparend meubel in een moderne stijl. De hoogslaper is in tijdloos wit, zo zal deze slaap oplossing in elk interieur passen en in elke kleine ruimte de perfecte oplossing zijn. Deze hoogslaper is deel van een set die bestaat uit het bed, een Bureau, een 2deurs kleerkast, en een trap met opbergruimte. Omdat witte bedden neutraal zijn kunnen ze makkelijk te combineren zijn met bestaande meubels en maakt het kopen van extra meubels gemakkelijker.

Kwaliteit van onze hoogslapers

Stapelbedden en hoogslapers moeten niet alleen stevig en duurzaam zijn maar ook natuurlijk ook veilig. Bij al onze stapelbedden en hoogslaper is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het hoogste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen. Onze beden zijn allemaal van goeie kwaliteit en veilig gemaakt volgens Europese norm (EN 747-1: 2012)

Bezorging van onze hoogslapers

Ook de bezorging van onze grote bedden moet goed verlopen, Deze worden goed in originele verpakkingen verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage.

Montage van onze hoogslapers

Ook bij dit grotere model is het mogelijk om gemakkelijk zelf de meubels in mekaar te zetten, Elke bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze hoogslapers zelfstandig in elkaar te zetten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl