Massief houten stapelbedden voor 1 persoon


Als de slaapkamer niet groot genoeg is om alle nodige meubels comfortabel een plaats in de kamer te kunnen geven, dan hebben wij de oplossing voor u! Wij hebben in ons assortiment stapelbedden voor 1 persoon of ook wel hoogslapers genoemd. Deze bieden genoeg ruimte onder het 1 persoons bed om bijvoorbeeld speelruimte te creëren of om een bureau of kledingkast neer te zetten. Zo kunt u alles wat nodig is in de slaapkamer een plekje geven en blijft er nog genoeg ruimte over in de kamer om te kunnen bewegen.

Modelkeuzes voor onze hoogslapers voor 1 persoon


Onze stapelbedden en hoogslaper modellen zijn geschikt voor kleinere kinderen, tieners en volwassenen. Wij hebben verschillende modellen, stijlen en bed groottes beschikbaar om uit te kiezen en zo is er voor elke kamer, leeftijdsgroep en smaak een geschikte oplossing te vinden.

Elke hoogslaper en stapelbed komt met een ladder die individueel (rechts of links) monteer baar is. Het bied erg veel opties omdat het ook mogelijk is om het bed zonder het verhogende onderstel los neer te zetten, zo heeft het bed de hoogte van een normaal eenpersoonsbed. Ook zijn de stapelbedden en hoogslapers in 3 verschillende bed groottes te bestellen 180x80, 190x90 en 200x90.

Kleuropties van onze stapelbedden en hoogslapers voor 1 persoon


Onze stapelbedden en hoogslapers voor 1 persoon zijn in verschillende kleuren te bestellen. Zo hoeft u niet met een “standaard” bed genoegen te nemen en kunt u het bed naar wens en smaak aanpassen. Kleurkeuzes voor het massiefhouten bed frame waar u uit kunt kiezen: Natuurlijk Grenenhout, Asgrijs, Wit, Grafiet.

Onze bedden zijn drie keer met de gewenste kleur beschilderd. De kleuren zijn niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid. Dit speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Alle verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

Veiligheid van onze hoogslapers en stapelbedden voor 1 persoon


Onze hoogslapers en stapelbedden voor 1 persoon zijn gemaakt van massief grenenhout. Het bed is hierdoor erg stabiel en veilig voor kinderen. Bij al onze stapelbedden en hoogslapers is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed gedeelte, Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen. Al onze stapelbedden en hoogslaper zijn volgens de Europese norm gemaakt en van veilige kwaliteit (EN 747-1: 2012).

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl