Stapelbedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen


Stapelbedden zijn een goeie uitkomst voor kleinere ruimtes omdat een stapelbed maar de ruimte van 1 bed in beslag neemt maar wel voor 2 slaapplekken zorgt. Dankzij de verschillende compartimenten is het bed erg praktisch, De bed frames zijn gemaakt van massief grenenhout en de bed elementen zijn gemaakt van stevig en krasbestendig laminaat. Dit maakt elk stapelbed uiterst stevig en veilig. Bij al onze stapelbedden en is voor het bovenste bed gedeelte een uitvalbeveiliging aanwezig, Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen. Onze stapelbedden zijn natuurlijk volgens de Europese norm gemaakt en van veilige kwaliteit (EN 747-1: 2012).

Kleuropties voor Stapelbedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen


Dankzij universele kleuren kan het bed zo aangepast worden dat het in elke kinderkamer zal passen. Wij hebben voor de massief grenenhouten bed frames meerdere kleuropties beschikbaar, Buiten deze standaardkleuren kunt u voor de elementen die gemaakt zijn met panelen van MDF-plaat ook de kleuren apart uitkiezen. Zo kunt u het bed naar elke kinderwens aanpassen. Bij alle Massief houten delen worden 3 lagen van de gewenste kleur verf of lak gebruikt en is de hout structuur nog erg goed zichtbaar. Voor de productie van onze stapelbedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten.

Levering van onze Stapelbedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen


Om ervoor te zorgen dat alle meubel stukken op tijd en onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd inpakken en compleet in pakketten leveren voor zelfmontage thuis.

Montage en onderhoud van onze Stapelbedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen


Elke online bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze stapelbedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen zelfstandig thuis zonder problemen in elkaar te zetten. Onderhoud van deze stapelbedden is ook erg simpel, U kunt het bed stofvrij maken door het af te nemen met een microvezel doek en indien nodig of gewenst kunt u het stapelbed ook schoonmaken met een natter doek uit een sopje van allesreiniger en water.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl