Massief houten 2-persoons Stapelbedden

Massief houten stapelbedden voor 2 personen


Soms komt het voor dat er niet genoeg ruimte is in huis voor meerdere slaapkamers en moeten meerdere personen een slaapkamer delen. Hiervoor zijn onze massief houten stapelbedden uitermate geschikt, Tegenwoordig zijn stapelbedden niet alleen maar voor kinderkamers een goede oplossing maar ook voor de slaapkamers van tieners of zelfs als optie voor de logeerkamer. Ook stapelbedden zijn in verschillende maten te bestellen en de meeste stapelbedden hebben ook de mogelijkheid om ze uit mekaar te halen de bedden kunt u dan los van elkaar neer te zetten, dit zorgt ervoor dat het bed met deze mogelijkheid mee kan groeien met uw kinderen en het leven. Hiervoor is het massief grenenhouten ATOS-stapelbed een heel mooi voorbeeld, dit stapelbed wordt ook met 2 extra opberglades geleverd.


Massief houten stapelbedden voor 2 personen zijn van hoge kwaliteit


Stapelbedden van massief hout zijn door de hoge kwaliteit van het hout super stabiel, het stevig frame zal daarom ook jaren meegaan. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid van de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

Onze houten stapelbedden zijn gemaakt van massief grenenhout die aan de veilige kwaliteit volgens de Europese norm (EN 747-1: 2012) voldoen. Ook zijn de massiefhouten stapelbedden in verschillende kleuren te bestellen en zal bij alle kleuren de mooie houtstructuur nog altijd goed zichtbaar zijn.

 

Massief houten stapelbedden voor 2 personen en het milieu


Voor de productie van al onze massief grenenhouten stapelbedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Het speelt een essentiële rol zeker in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten.


Massief houten stapelbedden voor 2 personen zijn makkelijk te monteren


Al onze massief houten stapelbedden voor 2 personen moet natuurlijk niet alleen een stabiel en stevig frame hebben maar ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Al onze meubels worden daarom gedemonteerd in pakketten afgeleverd voor zelfmontage, met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook een massief houten stapelbed zelfstanding thuis op te bouwen.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl