Stapelbedden van laminaat/spaanplaat voor 1 persoon


Als er in huis niet genoeg ruimte is om alle nodige meubels comfortabel een plaats in de slaapkamer te kunnen geven, dan hebben wij de oplossing voor u! Wij hebben in ons assortiment stapelbedden voor 1 persoon of hoogslapers zoals deze ook wel genoemd worden. Bij deze bedden is het eenpersoonsbed verhoogd en bied dit zo extra ruimte onderop om een bureau en kledingkast te verwerken. Zo heeft u alles wat er nodig is in de slaapkamer gemakkelijk in een bed-meubel beschikbaar en blijft er nog genoeg ruimte over in de slaapkamer om te kunnen bewegen.

Kleurmogelijkheden voor hoogslapers en stapelbedden voor een persoon


Dankzij de universele kleuren kan het bed zo aangepast worden dat het in elke kamer of ruimte zal passen, ongeacht de leeftijdsgroep of bestaande meubels. Buiten de standaardkleuren kunt u voor de elementen die gemaakt zijn met panelen van laminaatspaan-plaat ook de kleuren apart uitkiezen. Zo kunt u het bed naar elke kinderwens aanpassen. Voor de productie van onze stapelbedden worden alleen materialen gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind.

Kwaliteit en veiligheid van hoogslapers en stapelbedden voor een persoon


Dankzij de verschillende compartimenten is het bed erg praktisch, maar het is ook belangrijk dat het bed veilig is. Het bed frame en de bed elementen zijn gemaakt van stevig en krasbestendig spaanplaat laminaat. Dit maakt elk stapelbed uiterst stevig en veilig. Bij al onze stapelbedden en hoogslapers is voor het bovenste bed gedeelte een uitvalbeveiliging aanwezig, Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen. Onze stapelbedden zijn natuurlijk volgens de Europese norm gemaakt en van veilige kwaliteit (EN 747-1: 2012).

 

Montage en onderhoud van onze Stapelbedden van laminaat-spaanplaat voor 1 persoon


Elke online bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze stapelbedden van laminaat-spaanplaat voor 1 persoon zelfstandig thuis zonder problemen in elkaar te zetten. Onderhoud van deze stapelbedden gemaakt van laminaat-spaanplaat is ook heel erg simpel, U kunt het bed gemakkelijk stofvrij maken door het af te nemen met een microvezel doek en indien nodig of gewenst kunt u het stapelbed ook schoonmaken met een natte doek uit een sopje van allesreiniger en water.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl