Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

2-persoons huisbedden in andere kleuren

Bij bedden wordt er vaak aan wit gedacht, dit is natuurlijk omdat wit tijdloos is. Maar tegenwoordig hebben onze 2-persoons huisbedden voor 2 kinderen verschillende modellen en zijn ze in meer kleur opties beschikbaar. Dit kan elk bed een mooi middelpunt of “High Light” in de slaapkamer maken. Voor kamers waar niet veel ruimte is kan er het beste gekozen worden voor een stapelbed dit geeft een slaapplek voor 2 personen voor dezelfde ruimte als een normaal 1 persoon bed. Ook heeft u bij veel van onze bed modellen de mogelijkheid om een opberglade in meerdere kleuren mee te bestelen, deze is dan stijlvol opgeborgen onder het laagste bed.

Beschikbare kleuren voor 2-persoons huisbedden

Wij hebben voor de massief grenenhouten bed frames 3 kleuropties beschikbaar: Wit, graniet of dennen. Buiten deze standaardkleuren (Wit, graniet of dennen) kunt u voor de bedden die elementen hebben die gemaakt zijn met panelen - van MDF-plaat de kleuren blauw, groen of roze kiezen. Zo kunt u het bed naar elke kinderwens aanpassen. Stapelbed ROCKO voor twee personen is een van ons populairste stapelbedden dit komt omdat deze in de meerdere kleur opties voor zowel het frame en de panelen te bestellen is. Stapelbed ROCKO is online in 4 verschillende groottes te bestellen. Ook komt ons stapelbed model ROCKO standaard met een bed box die stijlvol verborgen is zo wel voor veel extra opbergruimte zorgt.

Voor de productie van bedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Bij alle kleuren op het houtframe is de houtstructuur goed zichtbaar. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten.

Levering voor 2-persoons huisbedden

De levering van 2-persoons huisbedden moet natuurlijk net zo goed verlopen als de levering van een eenpersoonsbed. Om ervoor te zorgen dat ook alle grote zware pakketten zoals 2-persoons huisbedden onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in meerdere pakketten afleveren voor zelfmontage thuis.

Montage voor 2-persoons huisbedden

Elke online bestelling die op onze kindermeubels24 website geplaatst wordt komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubelstuk in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze bedden voor 2 personen zelfstandig thuis zonder problemen in elkaar te zetten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl