Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

2-persoons huisbedden in het wit

Omdat de slaapkamer misschien wel een van de meest belangrijkste kamers in elk huis is kan het lastig zijn als de beschikbare ruimte niet al te groot is om passende bedden te vinden, zeker als er ook meerdere personen in deze kamer moeten kunnen overnachten. Het is daarom een goed idee om naar Witte 2-persoons huisbedden als optie te kijken. Witte 2-persoons huisbedden zijn tegenwoordig erg modern, Waardoor deze geschikt zijn voor elke leeftijdsgroep en bieden gemakkelijk voor 2 kinderen een slaapplek zonder dat de hele kamer volgebouwd lijkt. Bij de meeste 2-persoons huisbedden zit onder het onderste slaapgedeelte een of 2 ladekasten stijlvol opgeborgen, dit zorgt voor veel opbergruimte. Door de witte kleur en het stijlvolle design van onze 2-persoons huisbedden zijn deze niet alleen voor kleine kinderen geschikt maar ook uiterst geschikt als keus voor tieners en volwassene.

Onze 2-persoons huisbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze 2-persoons huisbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

2-persoons huisbedden in het wit zijn makkelijk te combineren

Omdat witte bedden neutraal zijn kunnen ze gemakkelijk te combineren zijn. Zo kunt u wanneer nodig elke slaapkamer uitbreiden naar behoren met diverse meubels, zoals nachtkastjes, boekenkasten, kledingkasten, een bureau maar ook boekenplanken. Zo is elke slaapkamer gemakkelijk in één klap compleet gemaakt en uiteraard helemaal in stijl! Ook worden onze witte 2-persoons huisbedden als pakketten aangeleverd met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook deze witte bedden voor 2 kinderen zelfstanding thuis op te bouwen.

De kleur die gebruikt wordt voor onze witte 2-persoons huisbedden

De kwaliteit en veiligheid van onze witte 2-persoons huisbedden die geschikt zijn voor 2 kinderen moeten natuurlijk van hoog niveau zijn. Onze 2-persoons huisbedden worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig grenenhout, dat zeer duurzaam is en jarenlang mee kan. Voor de productie van onze 2-persoons huisbedden worden witte verven en lakken gebruikt die niet schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Onze 2-persoons huisbedden zijn drie keer met wit beschilderd. Onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij deze witte kleuren is de houtstructuur nog erg goed zichtbaar.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl