Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

3-persoons huisbedden in andere kleuren


Voor slaapkamermeubels wordt er vaak aan de kleur wit gedacht, dit is natuurlijk omdat wit tijdloos en makkelijk te combineren is. Maar tegenwoordig hebben onze bedden voor 3 personen verschillende modellen en zijn ze in meer kleur opties beschikbaar. Zo kan in elke slaapkamer het bed een mooi middelpunt of “High Light” gemaakt maken. Voor kamers waar niet veel ruimte is kan er het beste gekozen worden voor een 3-persoons huisbed dit geeft een slaapplek voor 3 personen voor dezelfde ruimte als een normaal 1 persoons bed. Dit komt omdat onze 3-persoons huisbedden geleverd worden met een bedbox of lade waar het 3rde bed stijlvol in opgeborgen zit, deze kan dan doormiddel van de lade gemakkelijk uit te trekken zo simpel 3 slaapplekken creëren.

Onze 3-persoons huisbedden voldoen natuurlijk ook het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en ook uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze 3-persoons huisbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

Beschikbare kleuren voor 3-persoons huisbedden


Wij hebben voor de massiefhouten bed frames 3 moderne kleuropties beschikbaar: Wit, graniet of dennen. Buiten deze standaardkleuren kunt u ook voor onze bedden die gemaakt zijn met panelen - van MDF-plaat voor deze elementen kunt u ook de kleuren blauw, groen of roze uitkiezen. Door de kleur opties hoeft u geen standaard ‘simpel’ bed te kopen maar kunt u zo een uniek bed creëren die naar elke kinderwens en interieur aan te passen is.

Milieuvriendelijke verven


Voor de productie van onze huisbedden waaronder bedden voor 3 personen worden alleen verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor u gezondheid en natuurlijk ook van uw kind. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Bij alle kleuren die op het houtframe gebruikt worden is de houtstructuur nog wel goed zichtbaar. Al onze verfsoorten hebben natuurlijk de juiste certificaten.

 

Onderhoud van onze huisbedden voor 3 personen


Het schoonmaken en onderhoud van onze bedden is ook erg simpel en gebruikersvriendelijk. Om de bedden stofvrij te houden of maken is simpelweg afnemen met een stof lap voldoende, indien nodig of gewenst als deze erg vies geworden is kunt ook een sopje en een natte doek gebruiken om het bed mee af te nemen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl