Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.

3-persoons huisbedden in het wit


Het is vaak een uitdaging om de passende meubelstukken te vinden als de ruimte niet erg groot is, zeker als er ook meerdere personen in deze kamer moeten kunnen overnachten. Het is daarom een goed idee om naar 3-persoons huisbedden als optie te kijken. Witte 3-persoons huisbedden zijn tegenwoordig erg modern, Waardoor deze geschikt zijn voor elke leeftijdsgroep en bieden gemakkelijk voor 3 personen een slaapplek zonder dat de hele kamer volgebouwd lijkt. Door de witte kleur hebben de bedden een fris uiterlijk en zorgt het ervoor dat de meubelstukken niet te groot lijken waardoor de kamer er nog ruimtelijk uitziet en niet te klein overkomt.

Stijlvolle witte 3-persoons huisbedden 


Stapelbedden BEN, OLIVIA en KARIN kunnen elke kamer een nieuw leven inblazen. Bij deze 3-persoons huisbedden zit de extra slaapplek in het onderste slaapgedeelte stijlvol opgeborgen. Zo kun je met het uittrekken van dit deel 3 slaapplekken creëren. Door de witte kleur en het stijlvolle design van onze 3-persoons huisbedden zijn deze niet alleen voor kleine kinderen geschikt maar ook voor tieners en volwassene.

Kwaliteit van onze witte 3-persoons huisbedden


De kwaliteit en veiligheid van huisbedden die geschikt zijn voor 3 personen moeten van hoog niveau zijn. Onze bedden worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig grenenhout, dat zeer duurzaam is en jarenlang mee kan. Voor de productie van onze 3-persoons huisbedden worden witte verven en lakken gebruikt die niet schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Onze 3-persoons huisbedden zijn drie keer met wit beschilderd. Onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij deze witte kleur is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

Onze 3-persoons huisbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze 3-persoons huisbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid van de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.


3-persoons huisbedden zijn makkelijk te monteren

Al onze witte 3-persoons huisbedden worden gedemonteerd in pakketten geleverd voor zelfmontage, met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook deze 3-persoons huisbedden zelfstanding op te bouwen.

 

 

Voordelen van een wit huisbed met 3 slaapplekken op een rijtje:

- Ruimtebesparend

- Extra 3e slaapplek

- Tijdloos wit design

- Extra opbergruimte

- Extra speelruimte

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl