Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Gestoffeerde meubelen

De slaapkamer is misschien wel de belangrijkste kamer in elk huis. Het is een plek om te ontspannen en tot rust te komen door goed te slapen na een lange dag. Onze gestoffeerde meubelen zijn een zeer eenvoudige manier om de kamer er erg luxueus uit te laten zien. Door het gebruik van mooie stoffen kunt gemakkelijk thuis in u slaapkamer een luxe hotel interieur gevoel creëren, Al onze gestoffeerde meubels zijn gemakkelijk met andere meubelstukken te combineren zo kunt u ook met uw eigen meubelstukken door bijvoorbeeld alleen een nieuw gestoffeerd boxspringbed toe te voegen aan uw slaapkamer deze een nieuw leven inblazen.

Verschillende modellen gestoffeerde meubels

Wij hebben verschillende gestoffeerde meubels in ons assortiment. Ons meest populairste gestoffeerde meubelstuk zijn toch wel onze boxspringbedden series. Deze zien er niet alleen erg modieus en luxueus uit maar zorgen ook voor veel slaapcomfort, Dit maakt een boxspring bed de perfecte keus voor elk slaapkamer interieur. Voor onze gestoffeerde meubels hebben wij niet alleen verschillende modellen beschikbaar mocht u voor modern of romantisch gaan, maar alle modellen zijn ook in verschillende soorten stoffen en in verschillende kleuren te bestellen zijn, dit maakt het makkelijker om het perfect passende meubelstuk voor uw stijl en ruimte te creëren. Zo kan iedereen zelf hun eigen droom bed samenstellen. Vanwege de hoeveelheid modellen in ons aanbod, heeft u veel keus en kunt u daadwerkelijk tevreden te zijn met het bed dat u kiest en zullen de boxspring bedden rust- en slaapcomfort garanderen.

Levering gestoffeerde meubels

Voor de levering is het ook erg belangrijk dat de meubelstukken goed verpakt zijn, Zodat al de meubels onbeschadigd bij u thuis aankomen. Hiervoor zorgt de meubelfabrikant die alle meubels met veel zorg in gedemonteerd in meerde pakketten inpakt voor gemakkelijke zelfmontage thuis. U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling met de informatie wanneer de aflevering zal plaats vinden.

Montage gestoffeerde meubels

Gestoffeerde meubels zien er niet alleen erg mooi uit maar ze zijn erg stabiel en veilig, ook zijn de gestoffeerde meubelstukken zo ontworpen zodat ze gemakkelijk om in elkaar te zetten. Al onze meubels worden gedemonteerd geleverd voor zelfmontage, met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid stap voor stap uitlegt hoe het meubelstuk in elkaar te monteren valt. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze luxe gestoffeerde meubels zelfstanding thuis op te bouwen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl