Meubilair voor jongeren en kinderen - afzonderlijke onderdelen

Afzonderlijke onderdelen en meubilair voor jongeren en kinderen


Mocht u niet genoeg hebben aan onze standaard complete meubelsets voor kinderen en jongeren, Dan kunt u online op onze kindermeubels24 website het jeugd meubilair voor elk model en stijl de meubels ook los bijbestellen. Zo kunt u het meubilair van de kinderslaapkamer gemakkelijk uitbreiden en aanpassen aan de levensfase van uw kind of kinderen. Dit geeft heel veel mogelijkheden, is kostenbesparend en beter voor het milieu.

Ons populairste en meest verkochte jeugd en kinderslaapkamer set is DARLA, Deze sets zijn in 3 verschillende standaarduitvoeringen en groottes te koop (DARLA A, DARLA B en DARLA C) alle meubelstukken uit deze serie zijn los verkrijgbaar zodat u wanneer nodig deze losse meubelstukken gemakkelijk kunt bijbestellen en thuis de slaapkamermeubels naar wens kunt uitbreiden.

Kwaliteit afzonderlijke onderdelen en meubilair voor jongeren en kinderen


Het is belangrijk dat meubels voor kinderen en jongeren van goeie kwaliteit zijn, Omdat kinderen ruig kunnen zijn met de omgang van hun spullen. Onze meubels zijn gemaakt van vocht- en schuurbestendig laminaatplaat van 16 mm dik met ABS-randjes, gelakt met krasbestendige, veilige lak op waterbasis en hebben metalen scharnier en uittrekelementen. Dit is erg stevig en kransbestending materiaal, Zo kunnen ook de slaapkamermeubels voor jongeren gegarandeerd jarenlang meegaan.

Levering afzonderlijke onderdelen en meubilair voor jongeren en kinderen


Om ervoor te zorgen dat alle meubelstukken op tijd en onbeschadigd aankomen bij u thuis, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die het meubilair gedemonteerd inpakken en compleet in pakketten leveren voor gemakkelijke zelfmontage thuis. U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling met de informatie wanneer de bezorging zal plaats vinden.


Montage afzonderlijke onderdelen en meubilair voor jongeren en kinderen


Elke online bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe de meubels in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze afzonderlijke onderdelen en meubilair voor jongeren en kinderen zelfstandig thuis zonder problemen in elkaar te zetten. Onderhoud van dit meubilair is ook erg simpel, U kunt de meubels stofvrij maken door het af te nemen met een droge microvezeldoek en indien nodig kan een vochtige doek gebruikt worden om de meubels verder schoon te maken.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl