Kledingkasten voor de slaapkamer


Kleding kasten zijn naast een bed een van de belangrijkste meubels in een slaapkamer. Het is belangrijk om keuzes te hebben in verschillende groottes, kleuren en uitvoeringen. Daarom wij hebben verschillende kledingkast modellen voor u beschikbaar, het meubilair is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleurvarianten, dus ze passen in elk interieur.

Voor de moderne slaapkamers is onze meeste verkochte kledingkast ‘MALTA 35’ een moderne en functionele schuifdeurkast met spiegel een van mooie optie. Achter de grote schuifdeuren is er veel opbergruimte in diverse vakken. Een meubelstuk van hoge kwaliteit met een moderne uitstraling. Het schuifdeuren systeem vergemakkelijkt het dagelijkse gebruik. Het is perfect voor slaapkamers maar ook voor bijvoorbeeld gangen, de aankleedkamer of de logeerkamer.

Onze kledingkast SIMON S01 is een van onze andere populairste uitvoeringen. Kast Simon S01 is een model in de vorm van een U met ingebouwde elementen in de binnenste ruimte die door deuren afgesloten wordt, dit zorgt voor het luxe “Walk-in closet” gevoel, ook kunt u zo heel veel spullen uit het zicht opbergen.

Levering van onze kleding kasten


Veilige verpakking garandeert een probleemloze levering. Om ervoor te zorgen dat alle kasten onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten afleveren voor zelfmontage. U wordt op de hoogte gehouden wanneer de bezorging zal plaatsvinden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling. Indien nodig kunt u tijdens het bestel proces aangeven wanneer de aflevering voor u het beste uitkomt, dan zullen wij daarin zover dat mogelijk is rekening mee houden.

 

Montage van onze kleding kasten


Elke online bestelling die geplaatst wordt op onze kinder-meubels24 website komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe de meubelstukken in elkaar te monteren zijn. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze grote kleding kasten helemaal zelfstandig thuis in elkaar te zetten. Zo kan iedereen genieten van onze mooie meubelstukken thuis.

 

Onderhoud van onze kleding kasten


Omdat onze kledingkasten Allemaal zijn gemaakt van een vocht- en slijtvast laminaat, zodat het oppervlak niet zo gemakkelijk kan worden beschadig en jarenlang mee kan gaan. Het onderhoud van deze kasten is ook erg simpel, U kunt de kast gewoon stofvrij maken met een stofdoek of indien nodig met een natte doek afnemen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl