Bedden voor 2 personen


Soms komt het voor dat er niet genoeg ruimte is in huis voor meerdere slaapkamers en moeten meerdere personen een slaapkamer delen. Hiervoor zijn stapelbedden uitermate geschikt, Tegenwoordig zijn stapelbedden niet alleen maar voor kinderkamers een goede oplossing maar ook voor de slaapkamers van tieners en volwassene of zelfs als optie voor de logeerkamer. 

Stapelbedden geschikt voor 2 personen


Stapelbedden hebben tegenwoordig een modern design en al onze stapelbedden zijn ook in verschillende uitvoeringen en kleuren te bestellen, zodat er voor elke ruimte en smaak het geschikte bed te vinden is. Denk daarbij aan CORA en MONIKA voor de kleinere kinderen maar ook aan SELINA of ANDRE deze stapelbedden zijn uiterst geschikt voor tieners en volwassenen.

Onze stapelbedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten, de verven en lakken die gebruikt zijn deze zijn allemaal milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid. 

Al onze stapelbedden voldoen natuurlijk ook aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

Lage bedden voor 2 personen


Voor de kleinere kinderen hebben we ook mooie bedden die laag bij de grond zijn en bij deze bedden zit dan de extra slaapplek in het onderste slaapgedeelte stijlvol in een lade opgeborgen. Deze is gemakkelijk uit te trekken en zo creëer je dan de 2de slaapplek voor bijvoorbeeld visite. De bedden SENI en KUBA hebben niet alleen de 2de slaapplek in een lade opgeborgen maar ook zijn er rollades bijgeleverd voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed, knuffels of het extra beddengoed, Zo blijft de kamer netjes en georganiseerd waardoor er meer speelruimte overblijft.


Montage van bedden voor 2 personen


Stapelbedden moeten niet alleen vellig en stabiel zijn, met een stevig frame. Maar ze moeten ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Onze stapelbedden worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig grenenhout, dat zeer duurzaam is en jarenlang mee kan. Al onze meubels, waaronder bedden voor 2 personen worden gedemonteerd in pakketten geleverd voor zelfmontage. De pakketten komen met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen thuis mogelijk om ook een stapelbed helemaal zelfstanding op te bouwen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl