BELANGRIJK! Bij Kinder Meubels 24 nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. Op dit moment heeft Kinder Meubels 24 op basis van de RIVM adviezen de nodige maatregelen genomen om risico’s tot een minimum te beperken. Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. De huidige situatie is echter erg onvoorspelbaar, dus we vragen uw begrip als er een vertraging in de levering is.

POCKETVERING MET LATEX EN KOKOS matras

€ 129,00 129.00
BTW:
Incl. 19%
Leverdatum bestelling:
5-10 werkdagen
quantity Stk.

Beschrijving

9 zone pocketvering matras met latex en kokos 18-19 cm hoog

Het matras Pocketvering met LATEX en KOKOS is verdeeld in 9 zones van verschillende hardheden om een optimale ondersteuning van de ruggengraat te bereiken. Het matras is flexibel en past zicht aan de lichaamsvorm tijdens de slaap. De binnenste versterking van de moderne pocketveren (262 St / m²) verlengt de levensduur van het matras. De veren zijn niet met elkaar verbonden, hierdoor is de beweging van mensen met een hoger gewicht op het matras veel minder storend voor lichtere mensen. Het matras bestaat uit enn hardheden H3. 
Uitgevoerd met ademend polyurethaanschuim bestemd voor meer elasticiteit en de kokosvezel zorgt voor voldoende ventilatie, die een hoge hygiëne comfort en veerkracht zorgt. Kokosvezel is ook uiterst duurzaam en verhogen de levensduur van de matras. 

Latex heeft zeer goede ondersteunende eigenschappen. Dit matras is met name geschikt voor de slaper die zeer goed ligcomfort wenst. Het latex past zich heel goed aan het lichaam aan. Het matras voelt heel zacht aan. Je schouder en heup zakt er goed in weg maar ook als je rug of buikslaper bent dan is dit matras ideaal.

Matrashoogte is 18-19 cm waardoor u gemakkelijk in- en uit kunt stappen, zelfs in combinatie met een zeer laag bed.
Alle matrassen hebben witte covers met ritssluiting.

Hebt u vragen of hebt u advies nodig?

We helpen u graag, als u vragen heeft, neem dan contact met ons op per e-mail of bel ons op

68 646 86 76.

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl