Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Hoogslapers voor de kinderkamer


Een bed is een van de belangrijkste meubel stukken thuis. Vooral voor kinderen is het belangrijk dat ze heel comfortabel kunnen slapen, een mooi bed en een fijne kinderkamer zal daarbij helpen. Omdat niet elk huis hetzelfde is, kan het voorkomen dat er in de kinderkamer niet genoeg ruimte is voor 2 kinderbedden. Wij hebben HET antwoord op de vraag wat te doen in deze situatie. Hoogslapers of ook wel Stapelbedden genoemd zijn de beste keuze voor kleinere kinderkamers, ze leveren 2 slaapplekken voor de ruimte van maar 1 bed. Ook hebben de meeste hoogslapers extra opberg opties zoals een ingebouwde boekenplank, of verborgen opberglades wat zal helpen om de kamer opgeruimd te houden.

 

Hoogslapers hoeven niet saai te zijn


Tegenwoordig is het zeker de moeite waard voor ouders om geïnteresseerd te zijn in stapelbedden en hoogslapers, deze ruimtebesparend zodat er meer speelruimte ontstaat in de kinderkamer maar ook zijn de moderne designs tegenwoordig tijdloos. Wij hebben verschillende soorten hoogslapers, waardoor er voor elke stijl kinderkamer wel een mooi bed te vinden is. Bijvoorbeeld stapelbed HANNA met een ingebouwde tweede slaapplek onder het onderste slaapgedeelte waardoor je 2 slaapplekken hebt met een trap die opberglades bevat en die voor toegang naar het bovenste bed zorg ook is er een optie voor een extra opberglade onderop!

Een stapelbed met een extra matras onderop of een opberglade is ook nog eens ideaal voor als er bezoek is of voor extra beddengoed of bijvoorbeeld het speelgoed op de kinderkamer kan onderop in de opberglade opgeruimd worden zodat het altijd netjes en opgeruimd is maar de kinderen ook nog zelf bij het speelgoed kunnen komen.

Kleurkeuzes voor hoogslapers


Onze stapelbedden en hoogslapers zijn in een ruime keus aan verschillende kleuren en kleursamenstellingen te bestellen. Zo hoeft u niet genoegen te nemen met een `standaard` kinderbed en kunt u elke hoogslaper of stapelbed naar smaak en stijl van de kinderkamer aanpassen, zo zal het door u samengestelde kinderbed altijd perfect in de kinderkamer passen. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar, dit zorgt toch nog voor een natuurlijk en warm element.

Kwaliteit van onze hoogslapers


Wanneer je op zoek bent naar een kinderbed, moet je niet alleen letten op de kleur en het design maar ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Hoogslapers voor kinderen zijn voornamelijk gemaakt van massief grenenhout. Ze zijn zeer duurzaam en garanderen een goede functionaliteit die jarenlang zal blijven. De hoogslapers hebben mooie vormen en een prachtig design draagt bij aan het feit dat de kinderen graag in hun eigen kamer verblijven en slapen. 

Veiligheid gegarandeerd


Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk, zeker als het om meubels gaat voor kinderen. Daarom letten wij bij al onze bedden op dat deze zo gemaakt zijn dat ze veilig zijn in gebruik door kinderen. Bij al onze hoogslapers is een uitvalbeveiliging aanwezig is voor het bovenbed. Dit is belangrijk om de veiligheid van uw kind tijdens de nachtrust te waarborgen. Onze bedden voldoen natuurlijk aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor gebruik door kinderen.

Stapelbedden kunnen milieuvriendelijk zijn


Tegenwoordig is ook bij meubels de milieuvriendelijkheid erg belangrijk, dit ook als het gaat om een slaapplaats voor kinderen. Er zijn bepaalde richtlijnen waaraan moet worden voldaan. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste onschadelijke kleur) beschilderd. Alle verfsoorten hebben de juiste certificaten en zijn onschadelijk voor het milieu en uw kind. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

Goed verpakt zorgt voor een probleemloze levering


Om ervoor te zorgen dat alle meubels op tijd en onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage thuis. U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling met de informatie wanneer de bezorging bij u thuis zal plaatsvinden.

Gemakkelijke montage en onderhoud


Stapelbedden en hoogslapers moeten niet alleen een stabiel en stevig frame hebben zodat ze veilig zijn voor gebruik door kinderen maar ze moeten ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Daarom wordt elke online bestelling geleverd met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze hoogslapers en stapelbedden zelfstanding en zonder problemen thuis op te bouwen.

Onderhoud van onze kinderbedden is erg gebruikersvriendelijk en er hoeven geen moeilijke handelingen gedaan te worden om het bed in topconditie te behouden. Het stapelbed of hoogslaper hoeft alleen maar stof vrijgehouden te worden en dit kan eenvoudig door het bed met een stof lap af te nemen of indien nodig of gewenst kan het bed ook schoongemaakt worden met een natte doek.

Voordelen van een kinderstapelbed op een rijtje:

- Ruimtebesparend 

- Extra slaapplek

- Extra opbergruimte

- Tijdloos


Voor elk kinderbed hebben wij bijpassende en kwaliteitsmatrassen beschikbaar kijk daarvoor onder: Matrassen: Matrassen - Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24 (kinder-meubels24.nl)

Heeft u nog vragen of advies nodig?

We helpen u graag, Bij vragen kunt u onze contactgegevens terugvinden boven op onze webpagina of bij het impressum ook kunt u het contact formulier die bij het impressum voor u beschikbaar is gesteld invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Expres levering

Vanaf nu biedt onze kindermeubels winkel voor elke bestelling die op onze kindermeubels website geplaatst wordt onder expres levering de optie aan voor betrouwbare gratis expres levering. Wij bieden voor een heel ruim assortiment dat op voorraad is de optie om expres levering te kiezen dit is dan ook helemaal gratis!

Express levering is altijd mogelijk ongeacht de grote van het meubelstuk zoals bijvoorbeeld kinderbed eenpersoonsbed bedhuisje ROSI of voor de wat oudere kinderen/tieners bijvoorbeeld het Stapelbed EMILIA voor 3 personen.

Express levering is ook mogelijk voor alle andere meubels zoals de boxspringbed CLAUDIA of Kledingkast Schuifdeurkast MALTA en al onze matrassen die aangeboden worden op onze kindermeubels website. Op onze kindermeubels website is er voor ieder wel iets te vinden!

De levering

Wij garanderen een snelle en betrouwbare levering door een met voorzorg uitgekozen koeriersbedrijf waardoor we de eventuele schade door of tijdens transport kunnen voorkomen. De levering van onze meubels zal altijd binnen 1-2 of 2-3 weken zijn. Dankzij onze Express levering service komen ook je dringende zendingen op tijd op hun bestemming aan!

U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling wanneer dit zal plaats vinden. Indien nodig kunt u tijdens het bestel proces aangeven wanneer de aflevering voor u het beste uitkomt, dan zullen wij daarin zover dat mogelijk is rekening mee houden.

Let op: we kunnen niet bezorgen op postbusadressen, antwoordnummers en adressen op sommige eilanden.

Bij vragen kunt u onze contactgegevens terugvinden boven op onze https://kinder-meubels24.nl website,  bij het impressum of het u kunt het contact formulier die bij het impressum voor u beschikbaar is gesteld invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl