Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Stapelbedden voor 3 personen

Voor kleinere ruimtes waar meer personen tegelijkertijd op een kamer moeten kunnen slapen kan het een grote uitdaging zijn om de geschikte meubels te vinden. Daarom is het tegenwoordig zeker de moeite waard om geïnteresseerd te zijn in moderne stapelbedden, deze zijn niet alleen ruimtebesparend waardoor er minder ruimte in beslag genomen wordt door het bed maar ook een extra slaapplekken ontstaat, onze modellen hebben ook een tijdloos design. Stapelbedden Mia, Maximus of Ria kunnen een goede keuze zijn. Het derde bed is dan verborgen in een lade, dat zier er niet alleen elegant uit maar is ook erg functioneel.

 

Kwaliteit en veiligheid van stapelbedden voor 3 personen moet van hoog niveau zijn


Onze bedden worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig grenenhout, dat zeer duurzaam is en jarenlang mee kan. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid van de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen. Voor de productie van onze stapelbedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat peuters graag aan dingen likken en bijten. Daarom hebben we ons ingespannen om alleen bedden te leveren die veilig zijn voor zowel kinderen als het milieu. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste onschadelijke kleur) beschilderd. Alle verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

 

Onze stapelbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen.

 

Stijl en design van stapelbedden voor 3 personen is erg belangrijk


Elk huis en appartement is anders. Daarom moeten de slaapplaatsen passen bij binnenruimtes. Wij hebben verschillende soorten stapelbedden die geschikt zijn voor 3 personen, waardoor er voor elke leeftijd maar ook stijl en ruimte wel een mooi bed te vinden is. De stapelbedden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals wit, grijs of zelfs geel. Afhankelijk van welke stijl bij u past en leuk vindt, tegenwoordig alles mogelijk. Naast kleuren hebben de moderne stapelbedden prachtige ontwerpen, die als een goed decoratief element in elke kamer kunnen worden beschouwd. Dergelijke bedden bevallen niet alleen kinderen, maar verbeteren ook het algemene ontwerp van de kamer aanzienlijk. Stapelbedden RIA, SARAH en HENRY kunnen de kinderkamer nieuw leven inblazen waar de extra slaapplek in het onderste slaapgedeelte opgeborgen zit waardoor je met het uittrekken van dit deel 3 slaapplekken creëert. En als je het groots wilt aanpakken dan is stapelbed SALLY voor 3 personen met een trap die voor toegang naar het bovenste bed zorgt die opberglades bevat wat veel opbergmogelijkheden biedt erg geschikt.

 

Voordelen van een stapelbed met 3 slaapplekken op een rijtje:

- Extra slaapplek

- Ruimtebesparend

- Extra opbergruimte

- Extra speelruimte

- Tijdloos design

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl