Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Huisbed
Een huisbed is een bed speciaal ontworpen en gemaakt voor kinderen, Het is een bed model in de vorm van een huisje die in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen te bestellen is. Voor kleinere kinderen is het belangrijk dat ze zich veilig en comfortabel voelen in hun eigen bed, hier zal het huisbed zeker voor kunnen zorgen. Het huisbed is ook gemakkelijk te personaliseren door bijvoorbeeld een klamboe of doek over het `dak` gedeelte te hangen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan huisbedden.

Kinderbedden hoeven niet saai te zijn

Omdat kinderen voor een gezonde ontwikkeling per dag gemiddeld tussen de 10 en 13 uur slaap nodig hebben, Is de kinderkamer en zeker het kinderbed een van de meest belangrijke meubelstukken in een huis. Een fijne kinderkamer met een mooi bed zal hierbij helpen dat ze ook graag in hun eigen kinderkamer en eigen kinderbed slapen. Wij hebben daarom in ons assortiment nu ook Huisbedden te koop! Dit past het speelse element van een huisje toe aan de slaapplek voor uw kind zodat ze nu in hun eigen´ huisje´ kunnen slapen. Onze huisbedden zijn zo ontworpen dat ze laag bij de grond komen en het gemakkelijk is voor uw kind om zelfstandig in en uit bed te stappen. De matras keus is ook erg belangrijk voor de gezonde ontwikkeling en een goede nachtrust, elk bed komt met een standaard koud schuim matras maar is het ook mogelijk om tegen een meerprijs een aanpassing naar luxer kindermatras te bestellen zodat het ook aansluit op uw verwachtingen en wensen.

 

Verschillende modellen bedhuisjes

Wij hebben verschillende modellen bedhuisjes beschikbaar, niet alleen de standaard voor 1 persoon maar ook voor meerdere personen waaronder 2-persoons en 3-persoons bedhuisjes. Bij de 2- en 3-persoons bedhuisjes is er de keus om de 2de slaapplek als een stapelbed te hebben of net zoals bij de 3e slaapplek dat deze verstopt zit in een lade onder de onderste slaapplek. Er is ook een ruime keus aan bed groottes, zo kunt u voor elke kinderkamer de juiste maat bestellen. De meeste modellen hebben ook de mogelijkheid tot een of twee extra opberglades die onder het onderste bed geschoven worden zodat er extra opbergruimte gecreëerd wordt zonder de ruimte in de kamer te belemmeren, zo kan de kinderkamer gemakkelijk opgeruimd blijven.

 

Kleurmogelijkheden

Onze bedhuisje kinderbed modellen zijn ook in verschillende soorten kleuren te bestellen zodat u niet genoegen hoeft te nemen met een "standaard” bed. De kleuren die voor bestelling mogelijk zijn, zijn onder andere: Natuurlijk grenenhout, Asgrijs, Wit en Grafiet. De mooie houtstructuur is bij alle kleuren nog enigszins zichtbaar, dit zorgt voor een natuurlijk en warm element.

 

Onze huisbedden zijn milieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid is tegenwoordig ook erg belangrijk, ook als het gaat om kindermeubels en de slaapplaats voor kinderen. Bij de meeste kinderbed modellen waaronder onze bedhuisjes is het bed gemaakt van alleen hoogwaardige materialen van Europese oorsprong, Natuurlijk worden er aan alle richtlijnen voldaan. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste onschadelijke kleur) beschilderd. Alle verfsoorten hebben de juiste certificaten, dus ze zullen de gezondheid niet schaden als kinderen aan de houten structuur likken of bijten, wat vooral bij kleine kinderen vaker kan gebeuren.

 

Kwaliteit van onze huisbedden

Wanneer je op zoek bent naar het geschikte kinderbed, moet je niet alleen letten op het design maar ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Gelukkig is tegenwoordig schoonheid echter gemakkelijk te combineren met veiligheid en comfort. Onze moderne huisbed of de bedhuisje in Scandinavische stijl zijn gemaakt van massief grenenhout en dankzij de stevige palen en de speciale productie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat het bed dat wij aanbieden zeer robuust, stabiel, veilig en uiterst geschikt voor gebruik door kinderen van alle leeftijdsgroepen. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen. Het draagvermogen is rond de 100-120 kg. Zo kunt u gemakkelijk op het bed zitten of zelfs bij het kind in bed gaan liggen.

 

Onze huisbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) Wij garanderen kwaliteitsborging met 2 jaar garantie voor al onze kindermeubels.

Juiste verpakking garandeert een probleemloze levering


Om ervoor te zorgen dat alle meubels op tijd en onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage thuis. U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling met de informatie wanneer de bezorging bij u thuis zal plaatsvinden.

Gemakkelijke montage


Kinderbedden moeten niet alleen een stabiel en stevig frame hebben zodat ze veilig zijn voor gebruik door kinderen maar ze moeten ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Daarom wordt elke online bestelling van kinder-meubels24.nl wordt geleverd met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het huisbed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze bedhuisjes voor uw kind zelfstanding en zonder problemen thuis op te bouwen.

Gemakkelijk in onderhoud


Het onderhoud van onze bedhuisjes is erg gebruikersvriendelijk en er hoeven geen moeilijke handelingen gedaan te worden om het bed in topconditie te behouden. Het huisbed hoeft alleen maar stof vrijgehouden te worden en dit kan eenvoudig door het bed met een stof lap af te nemen maar indien nodig of gewenst kan het bed ook schoongemaakt worden met een sopje en natte doek.

Voordelen van een bedhuisje op een rijtje:

- Veilig en geschikt voor kleine kinderen

- Groot assortiment, verschillende uitvoeringen mogelijk

- Ruimtebesparend met optie tot:

- 2e slaapplek of zelf 3e slaapplek

- Extra opberglades voor meer ruimte

 

Voor elk kinderbed hebben wij bijpassende en kwaliteitsmatrassen beschikbaar kijk daarvoor onder: Matrassen: Matrassen - Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24 (kinder-meubels24.nl)

Heeft u nog vragen of advies nodig?

We helpen u graag, Bij vragen kunt u onze contactgegevens terugvinden boven op onze webpagina of bij het impressum ook kunt u het contact formulier die bij het impressum voor u beschikbaar is gesteld invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl