Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Expres levering

Vanaf nu biedt onze kindermeubels winkel voor elke bestelling die op onze kindermeubels website geplaatst wordt onder expres levering de optie aan voor betrouwbare gratis expres levering. Wij bieden voor een heel ruim assortiment dat op voorraad is de optie om expres levering te kiezen dit is dan ook helemaal gratis!

Express levering is altijd mogelijk ongeacht de grote van het meubelstuk zoals bijvoorbeeld kinderbed eenpersoonsbed bedhuisje ROSI of voor de wat oudere kinderen/tieners bijvoorbeeld het Stapelbed EMILIA voor 3 personen.

Express levering is ook mogelijk voor alle andere meubels zoals de boxspringbed CLAUDIA of Kledingkast Schuifdeurkast MALTA en al onze matrassen die aangeboden worden op onze kindermeubels website. Op onze kindermeubels website is er voor ieder wel iets te vinden!

De levering

Wij garanderen een snelle en betrouwbare levering door een met voorzorg uitgekozen koeriersbedrijf waardoor we de eventuele schade door of tijdens transport kunnen voorkomen. De levering van onze meubels zal altijd binnen 1-2 of 2-3 weken zijn. Dankzij onze Express levering service komen ook je dringende zendingen op tijd op hun bestemming aan!

U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling wanneer dit zal plaats vinden. Indien nodig kunt u tijdens het bestel proces aangeven wanneer de aflevering voor u het beste uitkomt, dan zullen wij daarin zover dat mogelijk is rekening mee houden.

Let op: we kunnen niet bezorgen op postbusadressen, antwoordnummers en adressen op sommige eilanden.

Bij vragen kunt u onze contactgegevens terugvinden boven op onze https://kinder-meubels24.nl website,  bij het impressum of het u kunt het contact formulier die bij het impressum voor u beschikbaar is gesteld invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl