Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Meubilair voor de slaapkamer

Een huis zonder Meubilair is tegenwoordig niet meer voor te stellen, Wij hebben een ruim assortiment aan meubels voor de slaapkamer. Voor elke leeftijdsgroep, en ruimte is er iets er wel iets geschikts te vinden. Meubilair voor de slaapkamer is erg belangrijk om een fijne ruimte te creëren om tot rust te kunnen komen en goed te kunnen slapen, voor kinderen is het ook belangrijk op hun kamer om huiswerk te kunnen maken en ook nog ruimte te hebben om te kunnen spelen.

Verschillende soorten en stijlen meubilair

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten en stijlen meubilair voor slaapkamers van kinderen en volwassenen. Zo kunt u gemakkelijk voor uw huishouden alle benodigde meubels in een keer bij ons online bestellen.

Onze boxsprings zijn erg populair voor volwassenen, niet alleen vanwege de mooie designs maar ook voor hun comfort tijdens het slapen. Wij hebben verschillende soorten modellen beschikbaar die ook in verschillende stoffen en kleuren te bestellen zijn, De bedden kunnen groter of kleiner zijn, Zodat ze niet alleen geschikt zijn voor volwassenen maar ook voor kinderen en tieners. Ze kunnen ook worden voorzien van verschillende matrassen, waardoor iedereen zelf hun eigen droom bed kan samenstellen.

Voor kleding hebben wij ook mooie kasten beschikbaar, in moderne of klassieke stijl en in verschillende uitvoeringen en groottes. Zo is er voor elke kamer, interieur stijl en leeftijdscategorie wel een kast naar smaak te vinden.

Kwaliteit van ons meubilair

Het is belangrijk dat meubels van goeie kwaliteit zijn, Onze meubels zijn gemaakt van vocht- en schuurbestendig laminaatplaat van 16 mm dik met ABS-randjes, gelakt met krasbestendige, veilige lak op waterbasis en hebben metalen scharnier en uittrekelementen. Dit is erg stevig en kransbestending materiaal, Zo gaan de meubels gegarandeerd jarenlang mee.

Levering en onderhoud van meubilair

Om ervoor te zorgen dat alle meubel stukken op tijd en onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die het meubilair gedemonteerd inpakken en compleet in pakketten leveren voor gemakkelijke zelfmontage thuis. U wordt op de hoogte gehouden via sms of e-mail 2 tot 4 dagen voor de aflevering van uw bestelling met de informatie wanneer dit zal plaats vinden. Onderhoud van dit meubilair is ook erg simpel, U kunt de meubels stofvrij maken door het af te nemen met een stof lap en indien nodig of kan een vochtige doek gebruikt worden om de meubels schoon te maken.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl