Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Stapelbedden voor 2 personen

Als er meerdere kinderen op een kamer moeten slapen omdat er niet genoeg ruimte in huis is voor 2 kinderslaapkamers dan is het heel belangrijk dat het bed goed in de ruimte past. Het is belangrijk dat het voor de kinderen een fijne kamer is, niet alleen om te slapen maar ook om te spelen. Wij raden daarom aan om voor een stapelbed te kiezen. Een stapelbed biedt slaapplekken voor 2 personen en is erg ruimtebesparend zodat er nog genoeg ruimte overblijft om te spelen maar ook voor andere meubelstukken. Stapelbedden zijn niet alleen maar geschikt voor de kinderkamer maar kunnen ook goed gebruikt worden voor de tienerkamer of voor volwassenen in bijvoorbeeld een gastenkamer.

Stapelbedden zijn tegenwoordig niet saai

Bij stapelbedden denken mensen vaak aan vroeger, Maar tegenwoordig zijn er heel veel moderne stapelbedmodellen beschikbaar en zijn deze zeker niet meer ouderwets en saai! Als voorbeeld kunnen wij een van ons meest verkochte stapelbed KAI aanraden, Dit stapelbed is in verschillende maten en kleuren te bestellen, is supermodern en zal elke ruimte nieuw leven inblazen. Het is bij de meeste van onze stapelbedden mogelijk om met of zonder opberglade te bestellen, Deze opberglade is in het onderste slaapgedeelte stijlvol opgeborgen. Wij raden aan voor de opberglade te kiezen, zeker als de ruimte aan de kleinere kant is en er niet veel mogelijkheden zijn om nog extra kasten te plaatsen. De opberglades zijn erg ruim en bieden genoeg plek om schoolwerk, speelgoed, extra bedden goed of kleding in op te bergen.

Kleurmogelijkheden bij stapelbedden

Buiten de moderne vormen en designs van onze stapelbedden, kunnen tegenwoordig de meeste modellen in heel veel verschillende kleuren en kleursamenstellingen besteld worden. Door onze grote kleurkeuze kan je elk stapelbed goed aanpassen naar de smaak van je kind of de stijl van de kamer, zo zijn de stapelbedden voor elke leeftijdsgroep uitermate geschikt. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten, de verven en lakken die gebruikt worden zijn allemaal milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid.

Kwaliteit van onze stapelbedden

Onze stapelbedden frames worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig grenenhout, dat zeer duurzaam is en jarenlang mee kan. Al onze stapelbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is erg belangrijk om de veiligheid van u kind tijdens de nachtrust te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl