Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Hoogslaper
Bent u opzoek naar een hoogslaper zodat er nog ruimte onder het bed ontstaat die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een bureau of kast, of gewoon vrije ruimte om op de vloer te spelen. Voor kleinere kamers is een hoogslaper soms de enige oplossing om de ruimte in de hoogte te gebruiken, zo blijft er meer vrije ruimte over in de kamer. Kinderen vinden het vaak ook superleuk om in een hoogslaper te slapen. Wij hebben verschillende modellen hoogslapers voor u in ons assortiment. Bekijk hieronder ons aanbod aan hoogslapers.

Hoogslaper voor kinderen


HET antwoord op de vraag welke hoogslaper zijn de beste keuze voor kinderen?
Een bed is een van de belangrijkste meubel stukken thuis, Elke dag moeten mensen ongeveer 8 uur slapen en kinderen zelf tussen de 10 & 13 uur!  Het is dus niet verwonderlijk dat bedden tot de belangrijkste meubels in elk huis behoren. Kinderen moeten heel comfortabel kunnen slapen, een mooi bed en een fijne kinderkamer zal daarbij helpen.

Kwaliteit van onze hoogslaper


Wanneer je op zoek bent naar een kinderbed, moet je daarom letten op het design maar ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voor kinderen zijn de meeste bedden gemaakt van massief grenenhout. Ze zijn zeer duurzaam en garanderen een goede functionaliteit. De hoogslapers hebben mooie vormen en een prachtig design draagt bij aan het feit dat de kinderen graag in hun eigen kamer slapen.

Onze hoogslapers voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze hoogslapers is een uitvalbeveiliging aanwezig is voor het bovenbed. Dit is belangrijk om de veiligheid van de nacht rust van u kind te waarborgen.

Hoogslapers kunnen milieuvriendelijk zijn


Milieuvriendelijkheid is tegenwoordig erg belangrijk, ook als het gaat om een slaapplaats voor kinderen. Er zijn bepaalde richtlijnen waaraan moet worden voldaan. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste onschadelijke kleur) beschilderd. Alle verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

Hoogslapers hoeven niet saai te zijn


Tegenwoordig is het zeker de moeite waard voor ouders om geïnteresseerd te zijn in moderne hoogslapers, deze zijn niet alleen ruimtebesparend waardoor er een extra slaap plek en meer speelruimte ontstaat in de kinderkamer maar ook zijn de moderne designs tegenwoordig tijdloos. Wij hebben verschillende soorten hoogslapers, waardoor er voor elke stijl kinderkamer wel een mooi bed te vinden is. Bijvoorbeeld hoogslaper ERIC met een extra slaapplek onder het onderste slaapgedeelte waardoor je niet 2 slaapplekken hebt maar 3! Of hoogslaper MILA voor 2 personen met een opberglade onder het onderste slaapgedeelte om de kamer georganiseerd te houden. En als je het groots wilt aanpakken hoogslaper MAXIMUS voor 3 personen met een trap die opberglades bevat en die voor toegang naar het bovenste bed zorgt.

Voor de wat oudere kinderen die de kamer voor zichzelf alleen hebben maar de kamer niet van veel ruimte is voorzien hebben wij bijvoorbeeld ook de optie: Stapelbed MOLLY een hoogslaper met ingebouwd bureau en kleerkast. Of Stapelbed hoogslaper NINA met bureau en kleerkast. Deze hoogslaper heeft een ingebouwd bureau en een trap naar het bovenbed toe die bestaat uit opberglades. Dit zorgt voor veel opbergmogelijkheden!

 

Voordelen van een kinderstapelbed op een rijtje:

- Ruimtebesparend 

- Extra slaapplek

- Extra opbergruimte

- Extra speelruimte

- Tijdloos

 

 

 

Stapelbedden

Bedden zijn een van de belangrijkste elementen in een kinderkamer. Ze zijn niet alleen de slaapplaats, maar vaak ook een speeltuin voor de kleintjes. Vooral in kleine kinderkamers als er meerdere kinderen moeten slapen, kunnen de stapelbedden een waardevolle oplossing zijn. Omdat kinderslaapplaatsen tegelijkertijd comfortabel en veilig moeten zijn, is het altijd goed om niet alleen te focussen op het ontwerp, maar ook op de kwaliteit. Tegenwoordig is schoonheid echter gemakkelijk te combineren met veiligheid en comfort.

Stapelbedden hoeven niet saai te zijn

Doordat de bedden speciaal voor kinderen gemaakt zijn, hebben ze mooie vormen. Het laat de kleintjes overtuigen om alleen in het bed voor kinderen te willen slapen, wat niet altijd gemakkelijk is. Er zijn moderne kleuren mogelijk zoals wit, grijs of zwart maar ook gele, blauwe of roze kleuren die zijn zeer aantrekkelijk voor kinderen. Dergelijke bedden bevallen niet alleen kinderen, maar verbeteren ook het algemene ontwerp van de kamer aanzienlijk. Stapelbedden Kai, Rocko of Pia kunnen de kinderkamer nieuw leven inblazen. Slaapcomfort is gegarandeerd omdat er tegenwoordig comfortabele slaapmatrassen zijn die het lichaam verzorgen.

Kwaliteit van stapelbedden

Ouders geven om de veiligheid van hun kinderen, dus onze bedden voor kinderen zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Het frame is gemaakt van massief grenenhout. Het garandeert volledige stabiliteit van de gehele constructie. De vernissen en verven die worden gebruikt om het hout te coaten, zijn ook 100% veilig en onschadelijk, waardoor ze met vertrouwen kunnen worden gebruikt. Iedereen met kleine kinderen weet immers dat ze graag dingen likken of bijten, dus de fabricage middelen mogen hun gezondheid niet schaden. Het moderne bed voor kinderen krijgt ook een veiligheidsvoorziening rond de slaapplaats, die zekerheid geeft dat de kinderen er niet af zullen vallen tijdens het slapen. De bedden voor kinderen zijn ook functioneel. Dankzij de lades die in het onderste deel van het bed zijn geïnstalleerd, kun je veel kinderspullen, zoals speelgoed of schoolbenodigdheden, verbergen.

Al onze stapelbedden en hoogslapers zijn veilig en stabiel gemaakt volgens de Europese norm (EN 747-1: 2012)

 

Stapelbedden kunnen milieuvriendelijk zijn

Milieuvriendelijkheid is tegenwoordig erg belangrijk, ook als het gaat om een slaapplaats voor kinderen. Er zijn bepaalde richtlijnen waaraan moet worden voldaan. Daarom worden op onze bedden alleen milieuvriendelijke en gezondheidsveilige verven en lakken gebruikt. Ze zijn allemaal altijd gecertificeerd. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl