Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

2-persoons Huisbedden

Soms komt het voor dat er niet genoeg ruimte is in huis voor meerdere slaapkamers en moeten daarom meerdere personen een slaapkamer delen. Wij raden dan aan om naar 2-persoons huisbedden te kijken, 2-persoons huisbedden zijn uitermate geschikt omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. 2-persoons huisbedden hoeven niet saai te zijn, tegenwoordig zijn stapelbedden in allemaal moderne designs beschikbaar. Ook zijn 2-persoons huisbedden nu in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren te bestellen, zodat er voor elke ruimte en smaak het geschikte bed te vinden is.

Onze 2-persoons huisbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze 2-persoons huisbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

Verschillende soorten 2-persoons huisbedden

Er is veel keus in 2-persoons huisbedden maar voornamelijk de stapelbedden voor 2 kinderen vallen erg goed in de smaak bij kinderen. 2-persoons huisbedden zorgen voor een speels element in de slaapkamer wat elke kinderkamer een nieuw leven kan inblazen. De meeste 2-persoons huisbedden hebben ook de mogelijkheid om ze uit mekaar te halen, deze bedden kunt u dan los van elkaar neerzetten of heeft u de keus om ze naast elkaar als 2 twee eenpersoonsbedden neer te zetten, dit zorgt ervoor dat met deze mogelijkheid het bed mee kan groeien met het leven van uw kinderen.

2-persoons huisbeddeb geschikt voor 2 kinderen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar!

De bed frames zijn gemaakt van grenenhout wat een stabiel en een stevig frame maakt, dat zeer duurzaam is en jarenlang meegaat. Dankzij de keus uit onze 24 universele kleuren kunt u de bedden voor elke smaak samenstellen en past het bed altijd perfect in uw kinderkamer. Onderhoud van deze bedden is erg gebruikersvriendelijk de bedden hoeven alleen maar afgestoft te worden met een stof lap en kunnen indien nodig of gewenst ook afgenomen worden met een vochtige doek.

2-persoons huisbedden geschikt voor 2 kinderen zijn makkelijk te monteren

Om ervoor te zorgen dat alle 2-persoons huisbedden onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt in pakketten en afgeleverd voor zelfmontage. Elke bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze 2-persoons huisbedden voor 2 kinderen zelfstandig thuis zonder problemen in elkaar te zetten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl