Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Matrassen voor kinderen

Een kinderbed is een van de belangrijkste meubel stukken thuis, Omdat kinderen per nacht gemiddeld tussen de 10 en 13 uur slaap nodig hebben. Het is dus erg belangrijk dat kinderen daarom heel comfortabel kunnen slapen, Het soort matras is dus erg belangrijk. Daarom hebben wij online verschillende matras opties beschikbaar. U kunt alle bedden met verschillende matrassen bestellen tegen een meerprijs, maar ook is het mogelijkheid om de bedden zonder matrassen te bestellen.

De matrassen spelen een zeer belangrijke rol, omdat ze zich aanpassen aan het lichaam en zo de wervelkolom kunt beschermen. Bij het kiezen moet u rekening houden met de kwaliteit van de producten, zodat lange functionaliteit is gegarandeerd.

Keuzes in kindermatrassen

Net zoals bij volwassenen zijn er diverse materialen waar een kindermatras van gemaakt kan zijn. Zoals Koud schuim met of zonder Latex, Benell vering en pocketvering, ook hebben we matrassen waar kokos als een kokosmat in verwerkt is.

Bij de meeste van onze kinderbedden worden met een standaard schuimmatras van 7 of 8 cm hoog geleverd, afhankelijk van de maat en soort bed. Het "Standaard" - model is een standaard schuimmatras en tegelijkertijd het goedkoopste in ons assortiment. Vanwege zijn hoogte wordt hij ook aanbevolen voor stapelbedden met bescherming, waarbij de hoogte van het matras een zeer belangrijke rol speelt. Het werkt geweldig in het dagelijks gebruik. Het standaard matras is een dubbelzijdig schuimmatras met gemiddelde hardheid.

Onderhoud van de matrassen

Het verzorgen van een matras is net zo belangrijk als het verschonen van het beddengoed. Wij raden aan om 1x per maand het matras om te keren en/of te draaien, Zo kunt ervoor zorgen dat het kindermatras de juiste ondersteuning geeft. Het regelmatig verwisselen van de lakens en het gebruik van een matrasbeschermer kan ook helpen om het slaapoppervlak schoon en onbeschadigd te houden en om allergenen en andere verontreinigingen te verwijderen. Alle onze matrassen hebben witte covers met een ritssluiting die u gewoon thuis in de wasmachine tot 30 ° kunt wassen.

Voor meer uitgebreide Informatie, beschrijvingen en foto's van elk type matras kunt u in onze kaartmatrassen voor kinderen kijken.

Leveringen van onze matrassen

Niet alleen de productie van matrassen is belangrijk, ook de opslag en bezorging spelen een belangrijke rol in de kwaliteit van een matras. Wij garanderen een probleemloze levering voor al onze matrassen. Veel van onze modellen worden met een snelle aflevering binnen 24-48 uur. Zo kunt u of u kinderen snel profiteren van een goede nachtrust.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl