Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Eenpersoons huisbed


Een kinderbed is een van de belangrijkste meubelstukken in huis, gemiddeld moeten kinderen tussen de 10 en 13 uur slapen voor een gezonde ontwikkeling. Een mooi bed zal daarbij helpen dat ze ook graag in hun eigen kinderbed slapen. Daarom hebben we nu ook Huisbedden in ons assortiment, Dit past het speelse element van een huisje toe aan de slaapplek van uw kind. Omdat het matras ook erg belangrijk is voor een goede nachtrust komt elk bed met een standaard koud schuim matras maar is het ook mogelijk om tegen een meerprijs een luxer kindermatras bij te bestellen, zo kunt u tevreden zijn met het door uw uitgekozen en samengestelde kinderbed.

Modellen huisbedden


Wij hebben verschillende modellen bedhuisjes beschikbaar waardoor u niet genoegen hoeft te nemen met 1 standaardmodel. Ook is het mogelijk om de bedhuisjes in verschillende kleuren te bestellen zo kunt u het kinderbed aanpassen op de stijl van de kinderkamer. De meeste bedhuisjes hebben de mogelijkheid om een 1 of 2 lades voor extra opbergruimte bij te bestellen. Deze lades zitten mooi opgeborgen onder de slaapplek en kan de kinderkamer gemakkelijk schoon en opgeruimd blijven.

Kwaliteit van onze huisbedden

Wanneer je op zoek bent naar het geschikte kinderbed, moet je niet alleen letten op het design maar ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Onze moderne huisbed of de bedhuisje in Scandinavische stijl zijn gemaakt van massief grenenhout en dankzij de stevige palen is de bed constructie erg stabiel. Bij de meeste kinderbed modellen waaronder onze bedhuisjes is het bed gemaakt van alleen hoogwaardige materialen van Europese oorsprong, Onze huisbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor gebruik door kinderen van alle leeftijdsgroepen. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen.

 

Probleemloze levering, gemakkelijke montage en gemakkelijk onderhoud


Om ervoor te zorgen dat alle meubels op tijd en onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage thuis. Elke online bestelling wordt geleverd met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het huisbed in elkaar te monteren is. Het onderhoud van onze bedhuisjes is erg gebruikersvriendelijk. Het huisbed hoeft alleen maar stof vrijgehouden te worden en dit kan eenvoudig door het bed met een stof lap af te nemen maar indien nodig of gewenst kan het bed ook schoongemaakt worden met een natte doek.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl