Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24
Overstap van een ‘Kinderkamer’ naar een Tienerkamer

Elke ouder wil dat hun kind zich goed voelt in hun eigen kamer, Zodra uw kind de leeftijd bereikt van een "puber of tiener” veranderen de levens behoeftes en is hun slaapkamer niet alleen om te slapen maar ook om te "relaxen" en te studeren. Naarmate uw kind ouder wordt zal ook de behoefte groter worden om hun eigen stijl en smaak in hun kamer te verwerken. Zo zou er een nieuw bed moeten komen omdat uw kind gegroeid is en een kinderbedje dan gewoon niet meer groot genoeg zal zijn. Ook is er meer behoefte aan opbergruimte voor de grotere kleding en bijvoorbeeld de schoolboeken.

Welke punten zijn belangrijk voor het inrichten van een tienerkamer?

 • Indeling - Zorg voor een ruimtelijk gevoel
  Omdat de kinderkamer een ruimte is waar je kind veel tijd zal doorbrengen, niet alleen om te slapen is het belangrijk om de kamer ruimtelijk te laten aanvoelen zodat ze zich niet “opgesloten” voelen en graag in hun eigen kamer zullen zijn.
 • Benodigde meubelstukken
  Bij het inrichten is het belangrijk om het praktisch te houden zodat alles makkelijk schoongemaakt kan worden gemaakt en dat alles geordend is.
 • Zorg voor een aangename sfeer
  Het is helaas niet altijd mogelijk om genoeg natuurlijk licht binnen te krijgen door ramen. Maar het is wel mogelijk om voor goeie verlichting te zorgen, vergeet hierbij ook niet het avondlampje, of een leeslampje voor tieners die misschien wel graag in de avond voor het slapen gaan zelfstandig een boekje lezen.
 • Leeftijdsgeschikte inrichting
  Naar mate uw kind ouder wordt zal ook hun interesse veranderen, zo hebben kinderen behoefte aan passende meubels en inrichting in hun kamer. Denk hierbij niet alleen aan een groter bed of kleding kast maar ook aan een boekenkast of plank en een bureau voor huiswerk en hobby's.
 • Veiligheid & Kwaliteit
  Het is altijd belangrijk dat alle meubelstukken veilig zijn in gebruik en ook van goeie materialen gemaakt zijn zodat de kwaliteit gegarandeerd is en de meubels jarenlang mee zullen gaan. Het is ook van belang om niet alleen naar het `nu` te kijken maar ook naar de periode die komen gaat. Niemand wil elk jaar alle meubelstukken vervangen, dit is niet goed voor de portemonnee en ook niet voor het milieu.

Welk bed is het meest geschikt voor een Tiener?

Voor een tiener is niet alleen het uiterlijk van het bed van belang maar ook het comfort, Zo is het ontwerp van het bed net zo belangrijk als het comfort van het matras. Een bed dat geschikt is voor een tiener moet een comfortabel hoofdeinde hebben, want het is niet langer alleen een slaapplaats maar het zal gebruikt worden als vrijetijdsbesteding om bijvoorbeeld te lezen of te "relaxen". Een comfortabele rugleuning, matras en ergonomisch bed frame creëren een perfecte slaap en leefomgeving voor uw tiener.

Met welk type en grootte van een kinderbed moet rekening worden gehouden voor een tiener?

Het bed voor een tiener onderscheidt zich door functionaliteit en eenvoud, dus hoe minder ingewikkelde vormen en meer opbergruimte, hoe beter.  De meest populaire modellen zijn universeel, tijdloos en modulair.

Voor het gemak hebben wij ook complete slaapkamersets in ons assortiment, hier vindt u alles want u tiener zich kan wensen in een slaapkamer en is het ook mogelijk om de bijpassende meubelstukken los (bij) te bestellen. Zo is de kamer gemakkelijk in compleet in een set te bestellen en past alles mooi als een geheel bij mekaar.

Universele bedden voor kinderen en tieners

Voor ouders en kinderen die houden van eenvoudige bedden die licht, natuurlijk en eenvoudig zijn. Deze trend omvat eenvoudige modellen die perfect zijn voor het decoreren van boho-, bos- en eco-kamers. Industriële bedden zijn gemaakt van een combinatie van hout met metaal. Al deze stijlen zijn tijdloze bedden voor kinderen en meestal in een witte of grijze afwerking met decoratieve houten details gemaakt van lichte houtsoorten. Zo kunnen ze gemakkelijk gecombineerd worden met andere meubels en ander decor.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl