Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Matrassen

Een bed is een van de belangrijkste meubelstukken in een huis, Een volwassene slaapt gemiddeld per nacht rond de 8 uur en kinderen hebben zelfs tussen de 10 en 13 uur slaap nodig. Het is dus erg belangrijk om heel comfortabel te kunnen slapen, Het bed en het soort matras spelen daarom een belangrijke rol. Omdat als u op bed ligt de matras zich aanpast aan het lichaam en u zo de wervelkolom kunt beschermen, en rugpijn kunt voorkomen. Bij het kiezen van een matras moet u rekening houden met de kwaliteit van de gebruikte producten zodat lange functionaliteit is gegarandeerd.

Online hebben wij verschillende matras opties voor u beschikbaar. U kunt alle bedden met verschillende matrassen tegen een meerprijs bijbestellen, maar ook is het mogelijk om onze bedden zonder matrassen te bestellen.

Verschillende uitvoeringen matrassen

Matrassen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Zoals Koud schuim met of zonder Latex, Bonell vering en pocketvering, ook hebben we matrassen waar kokos als een kokosmat in verwerkt is.

Bij de meeste van onze bedden wordt een standaard schuimmatras van 7 of 8 cm hoog geleverd, afhankelijk van de maat en soort bed. Het "Standaard" - model is een standaard schuimmatras en tegelijkertijd het goedkoopste in ons assortiment. Vanwege zijn hoogte wordt hij ook aanbevolen voor stapelbedden met bescherming, waarbij de hoogte van het matras een zeer belangrijke rol speelt. Het weerstaat geweldig in het dagelijks gebruik. Het standaard matras is een dubbelzijdig schuimmatras met een gemiddelde hardheid.

Uw matrassen onderhouden

De verzorging van een matras is net zo belangrijk als het verschonen van het beddengoed. Wij raden aan om 1x per maand het matras om te keren en/of te draaien, Zo kunt ervoor zorgen dat het matras de juiste ondersteuning blijft geven. Het regelmatig verwisselen van de lakens en het gebruik van een matrasbeschermer kan ook helpen om het slaapoppervlak onbeschadigd en schoon te houden van allergenen en andere verontreinigingen te voorkomen. Alle onze matrassen hebben witte covers met een ritssluiting die u gewoon thuis in de wasmachine tot 30 ° kunt wassen.

Leveringen van onze matrassen

Niet alleen de productie van matrassen is belangrijk, ook de opslag en bezorging spelen een belangrijke rol in de kwaliteit van een matras. Wij garanderen een probleemloze levering voor al onze matrassen. Zo kunt u of u kinderen snel profiteren van een goede nachtrust.

Uitgebreide Informatie, beschrijvingen en foto's van elk type matras kunt u online op website onder "Matrassen”.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl