Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Lage bedden voor 2 personen


Soms is het lastig om voor 2 personen een slaapplek te kunnen maken, omdat soms een stapelbed bijvoorbeeld niet onder een schuin dak geplaatst kan worden. Hier hebben wij een mooie oplossing voor uitgevonden namelijk een lager bed model voor eenpersoon met een lade waar een 2de bed in verstopt is, zo kunt u simpel en snel de 2e slaapplek tevoorschijn toveren door het eenvoudig uit te schuiven. Ook worden bij veel van onze Lage bed modellen nog extra opbergboxen bijgeleverd die zorgen voor extra opbergruimte, zo kan de kamer gemakkelijk netjes gehouden worden.

Verschillende modellen Lage bedden voor 2 personen voor verschillende leeftijdsgroepen


Wij hebben verschillende lage bedden online beschikbaar voor elke leeftijdscategorie, zo hebben de lage bedden voor kleinere kinderen een hoge uitvalbescherming aan de zijkanten van bed om de veiligheid en nachtrust van uw kind te kunnen garanderen. De modellen voor jongeren zijn aangepast en hebben een kleine of geen uitval bescherming omdat deze niet meer nodig is.

Ook zijn alle lage bed modellen in verschillende kleuren te bestellen, zo is er voor elke smaak en interieur HET geschikte bed te creëren. Voor de productie van onze lage bedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd en bij alle kleuren is dan de houtstructuur nog goed zichtbaar. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten.

Kwaliteit van ons van Lage bedden voor 2 personen


Het is belangrijk dat meubels van goeie kwaliteit zijn, Al onze lage bedden zijn gemaakt van massief grenenhout en met stevig en krasbestendig laminaat, al onze bedden voldoen natuurlijk aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn zeer stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen en jongeren. Zo gaan de meubels gegarandeerd jarenlang mee.

Levering en onderhoud van Lage bedden voor 2 personen


Om ervoor te zorgen dat alle meubels op tijd en onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt en dit wordt verzekerd door de fabrikanten die het meubilair gedemonteerd inpakken en compleet in pakketten leveren voor gemakkelijke zelfmontage thuis. Onderhoud van dit meubilair is ook erg simpel, U kunt de meubels stofvrij maken door het af te nemen met een microvezel doek en indien nodig of kan een vochtige doek gebruikt worden om de meubels schoon te maken.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl