Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Huisbedden

Een kinderbed is een van de belangrijkste meubel stukken thuis, Omdat kinderen per nacht gemiddeld tussen de 10 en 13 uur slaap nodig hebben. Het is dus erg belangrijk dat kinderen daarom heel comfortabel kunnen slapen, een fijne kinderkamer met een mooi bed en fijn beddengoed met bijvoorbeeld leuke motieven en kleuren zal daarbij helpen dat ze ook graag in hun eigen bed en kinderkamer slapen. Daarom hebben we nu ook Huisbedden in ons assortiment te koop! Dit past het speelse element van een huisje toe aan de slaapplek voor uw kind zodat ze nu in hun eigen huisje kunnen slapen.

 

Huisbedden en makkelijke montage

Huisbedden zien er niet alleen leuk uit maar ze zijn erg stabiel en makkelijk om in elkaar te zetten. Al onze meubels worden gedemonteerd geleverd in pakketten voor zelfmontage, met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid uitlegt, stap voor stap hoe het bed in elkaar te monteren valt. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook het bedhuisje voor uw kind zelfstanding op te bouwen.

 

 

Kwaliteit van onze huisbedden

Wanneer je op zoek bent naar het geschikte kinderbed, moet je niet alleen letten op het design maar ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Gelukkig is tegenwoordig schoonheid echter gemakkelijk te combineren met veiligheid en comfort. Onze moderne bedhuisje of de bedhuisjes in Scandinavische stijl zijn gemaakt van massief grenenhout en dankzij de stevige palen is de bed constructie stabiel. Ook zijn de kinderbedden verkrijgbaar in verschillende kleuren, denk daarbij niet alleen bij het moderne wit, dennen en asgrijs maar ook bijvoorbeeld aan blauw, paars of geel zo creëer je een geweldige woonsfeer in elke kinderkamer.

Onze huisbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen.

Onze huisbedden zijn milieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid is erg belangrijk, ook als het gaat om de slaapplaats voor kinderen. Er zijn bepaalde richtlijnen waaraan moet worden voldaan. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste onschadelijke kleur) beschilderd. Alle verfsoorten hebben de juiste certificaten, dus ze zullen de gezondheid niet schaden als kinderen aan de houten structuur likken of bijten, wat vooral bij kleine kinderen vaak gebeurt. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar. Het ROSI-bed is ons populairste huis bed en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, deze bedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen van Europese oorsprong. 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl