Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 1 persoon


Voor kinderen is het belangrijk dat ze graag in hun eigen bed slapen, Daarom is het belangrijk dat het bed zeer comfortabel is. Soms is het alleen lastig omdat een normaal eenpersoonsbed te hoog kan zijn voor kleinere kinderen, Hier hebben wij een mooie oplossing voor uitgevonden namelijk een lager bed model voor eenpersoon zodat uw kind gemakkelijk zelfstandig in en uit bed kan stappen en zo bijvoorbeeld zonder hulp naar de wc kan gaan of naar uw kan komen lopen wanneer nodig.

 

Verschillende modellen voor verschillende leeftijdsgroepen


Wij hebben verschillende lage bed modellen online beschikbaar voor elke leeftijdscategorie, zo hebben de lage bedden voor kleinere kinderen een hoge uitvalbescherming aan de zijkanten van bed om de veiligheid en nachtrust van uw kind te kunnen garanderen. De modellen voor jongeren zijn aangepast en hebben een kleine of geen uitval bescherming omdat deze niet meer nodig is. Al onze lage bedden zijn gemaakt van massief grenenhout en met stevig en krasbestendig laminaat, al onze bedden voldoen natuurlijk aan het Europese keurmerk en zijn zeer stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen en jongeren.

Kleurmogelijkheden voor lage laminaat-spaanplaat bedden voor een persoon


Dankzij de universele kleuren kan het bed zo aangepast worden dat het in elke kamer of ruimte zal passen, ongeacht de leeftijdsgroep of bestaande meubels. Buiten de standaardkleuren voor het bed frame kunt u voor de elementen die gemaakt zijn met panelen van laminaatspaan-plaat ook de kleuren apart uitkiezen. Zo kunt u het bed zo kleurrijk mogelijk maken en naar elke kinderwens aanpassen. Voor de productie van voor lage laminaat-spaanplaat bedden worden alleen materialen gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind.

Montage van lage laminaat-spaanplaat bedden voor 1 persoon


Om ervoor te zorgen dat alle meubels onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt door de fabriek in pakketten en zo afgeleverd voor zelfmontage. Elke online bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze lage bedden voor 1 persoon zelfstandig thuis in elkaar te zetten. Onderhoud van onze lage bedden van laminaat-spaanplaat is ook erg simpel, U kunt het bed gemakkelijk stofvrij maken door het af te nemen met een microvezel doek of indien nodig afnemen met een natte doek.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl