Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.

Lage bedden voor 1 persoon


Voor kinderen is het belangrijk dat ze graag in hun eigen bed slapen, Daarom is het belangrijk dat het bed zeer comfortabel is. Soms is het alleen lastig omdat een normaal eenpersoonsbed te hoog kan zijn voor kleinere kinderen, Hier hebben wij een mooie oplossing voor uitgevonden namelijk een lager bed model voor eenpersoon zodat uw kind gemakkelijk zelfstandig in en uit bed kan stappen en zo bijvoorbeeld zonder hulp naar de wc kan gaan of naar uw kan komen lopen wanneer nodig.

Verschillende modellen voor verschillende leeftijdsgroepen


Wij hebben verschillende lage bed modellen online beschikbaar voor elke leeftijdscategorie, zo hebben de lage bedden voor kleinere kinderen een hoge uitvalbescherming aan de zijkanten van bed om de veiligheid en nachtrust van uw kind te kunnen garanderen. De modellen voor jongeren zijn aangepast en hebben een kleine of geen uitval bescherming omdat deze niet meer nodig is. Al onze lage bedden zijn gemaakt van massief grenenhout en met stevig en krasbestendig laminaat, al onze bedden voldoen natuurlijk aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn zeer stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen en jongeren.

Ook zijn alle lage bed modellen in verschillende kleuren te bestellen, dit zorgt ervoor dat u geen standaard bed besteld maar een op smaak aangepast bed. Voor de productie van onze lage bedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar, dit zorgt toch nog voor een mooi natuurlijk element.

Montage van lage bedden voor 1 persoon


Om ervoor te zorgen dat alle bedden onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt in pakketten en afgeleverd voor zelfmontage. Elke bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze lage bedden voor 1 persoon zelfstandig thuis in elkaar te zetten.


Onderhoud Lage bedden voor 1 persoon


Onderhoud van dit meubilair is ook erg simpel, U kunt de meubels stofvrij maken door het af te nemen met een microvezel doek en indien nodig kan een vochtige doek gebruikt worden om de meubels schoon te maken.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl