Bedden met een slaapplek voor 3 personen


Voor kleinere ruimtes is het vaak een uitdaging om de passende meubelstukken te vinden, zeker als er ook meerdere personen in de kamer moeten kunnen overnachten. Daarom is het een goed idee om naar stapelbedden als optie te kijken. Deze zijn tegenwoordig erg modern waardoor deze geschikt zijn voor elke leeftijdsgroep en bieden gemakkelijk voor 3 personen een slaapplek zonder dat de hele kamer volgebouwd is, zo blijft er nog ruimte over voor andere meubelstukken in de slaapkamer.

Stijlvolle stapelbedden voor 3 personen


Stapelbedden KEV, EMILIA en ROCCO kunnen elke kamer een nieuw leven inblazen. Bij deze stapelbedden zit de extra slaapplek in het onderste slaapgedeelte stijlvol opgeborgen. Zo kun je met het uittrekken van dit deel 3 slaapplekken creëren. Er zijn moderne kleuren mogelijk zoals wit, grijs of zwart maar ook groene, paarse of roze kleuren die zeer aantrekkelijk zijn voor kinderen. Door het stijlvolle design en kleurkeuzes van onze stapelbedden zijn deze niet alleen voor kleine kinderen geschikt maar ook voor tieners en volwassene.

Kwaliteit en milieuvriendelijk bij onze bedden voor 3 personen


De kwaliteit en veiligheid van stapelbedden die geschikt zijn voor 3 personen moeten van hoog niveau zijn. Onze bedden worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig grenenhout, dat zeer duurzaam is en jarenlang mee kan. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid van de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen. Voor de productie van onze stapelbedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar.

Onze stapelbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen.


Stapelbedden zijn ook makkelijk te monteren

Stapelbedden moeten niet alleen stabiel en stevig frame hebben maar ook gemakkelijk zelfstandig thuis in elkaar te zetten zijn. Al onze meubels worden gedemonteerd in pakketten geleverd voor zelfmontage, met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook een stapelbed zelfstanding op te bouwen.

 

 

Voordelen van een stapelbed met 3 slaapplekken op een rijtje:

- Ruimtebesparend

- Extra 3e slaapplek

- Extra opbergruimte

- Extra speelruimte

- Tijdloos design

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl