Bedden voor 2 personen


Soms komt het voor dat er niet genoeg ruimte is in huis voor meerdere slaapkamers en moeten daarom meerdere personen een slaapkamer delen. Wij raden dan aan om naar stapelbedden te kijken, De stapelbedden zijn uitermate geschikt omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. Stapelbedden hoeven niet saai te zijn, tegenwoordig zijn stapelbedden in allemaal moderne designs beschikbaar. Ook zijn stapelbedden nu in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren te bestellen, zodat er voor elke ruimte en smaak het geschikte bed te vinden is.

Onze stapelbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Bij al onze stapelbedden is een uitvalbeveiliging aanwezig voor het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

 

Verschillende soorten bedden voor 2 personen


Er is veel keus in 2 persoonsbedden maar voornamelijk de stapelbedden voor 2 personen vallen erg goed in de smaak bij kinderen. Stapelbedden zorgen voor een speels element in de slaapkamer wat elke kinderkamer een nieuw leven kan inblazen. De meeste kinderstapelbedden hebben ook de mogelijkheid om ze uit mekaar te halen, deze bedden kunt u dan los van elkaar neerzetten of heeft u de keus om ze naast elkaar als 2 twee eenpersoonsbedden neer te zetten, dit zorgt ervoor dat met deze mogelijkheid het bed mee kan groeien met het leven van uw kinderen.

 


Stapelbedden geschikt voor 2 personen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar!


De bed frames zijn gemaakt van grenenhout wat een stabiel en een stevig frame maakt, dat zeer duurzaam is en jarenlang meegaat. Dankzij de keus uit onze 24 universele kleuren kunt u de bedden voor elke smaak samenstellen en past het bed altijd perfect in uw kinderkamer. Onderhoud van deze bedden is erg gebruikersvriendelijk de bedden hoeven alleen maar afgestoft te worden met een stof lap en kunnen indien nodig of gewenst ook afgenomen worden met een vochtige doek.Stapelbedden geschikt voor 2 personen zijn makkelijk te monteren


Om ervoor te zorgen dat alle stapelbedden onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt in pakketten en afgeleverd voor zelfmontage. Elke bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze stapelbedden voor 2 personen zelfstandig thuis zonder problemen in elkaar te zetten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl