Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen


Voor de kleinere kamers waar 2 personen of kinderen de slaapkamer moeten delen en een stapelbed niet te plaatsen is door bijvoorbeeld een schuin dak, zijn de onze lage bedden voor tweepersonen een geschikte oplossing. Deze bedden zijn laag bij de grond zodat de kleintjes makkelijk zelfstandig in en uit het bed kunnen stappen, bij deze bedden zit dan de extra slaapplek in het onderste slaapgedeelte stijlvol in een lade opgeborgen. De lade is gemakkelijk uit te trekken en zo creëer je snel een 2de slaapplek voor bijvoorbeeld een logé, ook zijn er opberglades bijgeleverd voor het opbergen van speelgoed, knuffels of het extra beddengoed. Zo blijft de kamer netjes en georganiseerd waardoor er meer speelruimte overblijft.

Kwaliteit van onze Lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen


Het is belangrijk dat meubels voor kinderen en jongeren van goeie kwaliteit zijn. De bed frames zijn gemaakt van massief grenenhout en de bed elementen zijn gemaakt van stevig en krasbestendig laminaat. Van 16 mm dik met ABS-randjes, gelakt met krasbestendige, veilige lak op waterbasis en hebben metalen scharnier en uittrekelementen. Zo gaan de meubels gegarandeerd jarenlang mee.

Ook lage bedden voor 2 personen moeten natuurlijk ook veilig zijn, Daarom hebben al onze lage bed modellen een uitvalbeveiliging gemonteerd op het bovenste bed. Dit is belangrijk om de veiligheid en de nachtrust van u kind te waarborgen zodat ze er in de nacht niet kunnen uitvallen.

Er worden alleen Milieuvriendelijke verven gebruikt voor onze Lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen


Voor de productie van onze Lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen worden alleen verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk zijn, deze verfsoorten zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle Massief houten delen worden 3 lagen van de gewenste kleur verf of lak gebruikt en is de hout structuur nog goed zichtbaar.

Correcte verpakking garandeert een probleemloze levering


Om ervoor te zorgen dat alle meubels onbeschadigd bij u thuis aankomen, worden deze goed verpakt door de fabrikanten die de meubels gedemonteerd in pakketten leveren voor zelfmontage. Elke bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze Lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen zelfstandig thuis in elkaar te zetten.

 

 

Lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen
Voor kleinere kamers waar 2 personen of kinderen de slaapkamer moeten delen zijn de lage bedden DORA en DALO een goede optie. Deze bedden zijn laag bij de grond zodat ook de kleintjes makkelijk zelfstandig in en uit het bed kunnen stappen, bij deze bedden zit dan de extra slaapplek in het onderste slaapgedeelte stijlvol in een lade opgeborgen. Deze is gemakkelijk uit te trekken en zo creëer je dan de 2de slaapplek voor bijvoorbeeld een logé, ook zijn er rollades bijgeleverd voor het opbergen van speelgoed, knuffels of het extra beddengoed. Zo blijft de kamer netjes en georganiseerd waardoor er meer speelruimte overblijft.

 

Lage bedden voor 2 personen in 24 verschillende kleuren verkrijgbaar!
De lage bed frames van DORA en DALO zijn gemaakt van massief grenenhout wat een stabiel en een stevig frame maakt, de bed elementen zijn gemaakt van stevig en krasbestendig laminaat dat zeer duurzaam is en jarenlang meegaat. Dankzij de keus uit onze 24 universele kleuren kan het bed voor elke smaak uitgekozen worden en past het bed perfect in elke kinderkamer. Onderhoud van deze bedden is erg gebruikersvriendelijk en hoeft alleen afgenomen te worden met een stof lap maar indien nodig of gewenst kan het bed afgenomen worden met een vochtige doek.

 

Veiligheid van onze lage bedden van laminaat-spaanplaat voor 2 personen
Veiligheid is erg belangrijk om de nachtrust en gezondheid van uw kinderen te waarborgen. Daarom is bij deze lage bedden een uitvalbeveiliging aanwezig op het bed, zodat de kleintjes er niet kunnen uitvallen. Voor de productie van onze lage bedden worden verven en lakken gebruikt die milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten. Onze bedden zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar, dit zorgt toch nog voor een natuurlijk element.

Lage bedden voor 2 personen zijn makkelijk te monteren
Om ervoor te zorgen dat alle bedden onbeschadigd aankomen, worden deze goed verpakt in pakketten en afgeleverd voor zelfmontage. Elke bestelling komt met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid, stap voor stap uitlegt hoe het meubel in elkaar te monteren is. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook onze van laminaat-spaanplaat bedden voor 2 personen zelfstandig in elkaar te zetten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl