Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Massiefhouten huisbedden


Het is voor de gezondheid van kinderen en volwassen belangrijk om voldoende slaap te krijgen. Onze massiefhouten huisbedden zijn speciaal voor kinderen ontworpen zodat ze graag zelf in hun eigen slaapkamer en bed willen slapen. Ook kunt u het huisbed erg leuk aankleden door bijvoorbeeld over het dak frame een klamboe of een kleed te hangen of wat ook erg leuk is om er twinkel lichtjes omheen te binden dit kan dan meteen als nacht lampje dienen.

Verschillende soorten modellen huisbedden


Huisbed model Rosie is in 5 verschillende groottes en 2 uitvoeringen beschikbaar (eenpersoons of tweepersoons). Een lage uitvoering zodat het voor de kleinere kinderen makkelijk is om zelf in- en uit te stappen Ook is kinderbed Rosi in een normale kinderbed hoogte te verkrijgen, hier heeft u ook nog de optie om dit model met een opberglade of een extra bed in opberglade te bestellen. Dit zorgt voor extra opbergruimte of een extra slaap plek. Het Rosi bed is verkrijgbaar in de kleuren wit, dennen en asgrijs.

Ons Dolly huisbed model is in 3 verschillende groottes beschikbaar een hier heeft u de optie om een bijpassende opberglade te bestellen, die stijlvol onder het bed is verstopt. Het bed is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, zo kunt u het Dolly huisbed bestellen naar de wensen van uw kind en het interieur van de kinderkamer.

Kleuren van onze huisbedden


Onze bed huisjes zijn drie keer (met de gewenste kleur) beschilderd. Bij alle kleuren is de houtstructuur nog goed zichtbaar. Al onze verfsoorten hebben de juiste certificaten, de verven en lakken die gebruikt zijn deze zijn allemaal milieuvriendelijk en niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Het speelt een essentiële rol in kinderkamers, omdat bijvoorbeeld peuters graag aan dingen likken en bijten.

 

Kwaliteit van onze massief houten huisbedden


Onze bed frames worden uitsluitend gemaakt van massief hoogwaardig grenenhout, dat zeer stevig en duurzaam is en zo jarenlang mee kan. Al onze huisbedden voldoen aan het Europese keurmerk (EN 747-1: 2012) en zijn stabiel, veilig en uiterst geschikt voor kinderen. Buiten het massief grenenhout frame heeft het bed ook een aantrekkelijk rooster in de vorm van het dak. Het kan als decoratief element gebruikt worden. Veiligheid is erg belangrijk om de nachtrust en gezondheid van uw kinderen te waarborgen. Daarom zijn bij onze huisbedden met barrières die aan alle zijden zijn bevestigd en als uitvalbeveiliging zorgen, zodat de kleintjes er niet kunnen uitvallen. Garantie van onze huisbedden is 2 jaar.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl