Stapelbedden Kinderbedden - Kinder Meubels 24

Geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.

Huisbedden van laminaat-spaanplaat

Een kinderbed is een van de belangrijkste meubel stukken thuis, Omdat kinderen per nacht gemiddeld tussen de 10 en 13 uur slaap nodig hebben. Het is dus erg belangrijk dat kinderen daarom heel comfortabel kunnen slapen, een fijne kinderkamer met een mooi bed en fijn beddengoed met bijvoorbeeld leuke motieven en kleuren zal daarbij helpen dat ze ook graag in hun eigen bed en kinderkamer slapen. Daarom hebben we nu ook Huisbedden in ons assortiment te koop! Dit past het speelse element van een huisje toe aan de slaapplek voor uw kind zodat ze nu in hun eigen huisje kunnen slapen.

 

Verschillende uitvoeringen beschikbaar


Voor het bed frame zijn er 3 verschillende kleuren mogelijkheden Wit, grafiet of grenen en voor de elementen van laminaat-spaanplaat kunt u de kleuren ook weer naar wens aanpassen door uit onze standaard kleuren te kiezen of voor een speels element de kleuren roze, groen of blauwe. Ook heeft u de mogelijkheid om het bed met twee schuif deurtjes of met twee opberglade te bestellen. Dit zorgt voor extra opbergmogelijkheden die stijlvol weg gewerkt zijn in het bed. Het meubel zal gemakkelijk te combineren zijn met de bestaande meubels in de slaapkamer of u kunt online de losse meubelstukken bijbestellen.

Kwaliteit van onze huisbedden van laminaat-spaanplaat


Wanneer je op zoek bent naar het geschikte kinderbed, moet je niet alleen letten op het design maar ook op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Gelukkig is tegenwoordig gemakkelijk te combineren met veiligheid en comfort. Bij onze moderne bedhuisjes is het bed frame en de bed elementen gemaakt van stevig en krasbestendig spaanplaat laminaat. Dit zorgt ervoor dat het bed niet snel zal beschadigen en zo jarenlang mee kan gaan.

Huisbedden van laminaat-spaanplaat en makkelijke montage on onderhoud

Huisbedden zien er niet alleen erg leuk uit maar ze zijn erg stabiel en veilig, ook zijn de huisbedden van laminaat-spaan plaat gemakkelijk om in elkaar te zetten. Al onze meubels worden gedemonteerd geleverd in pakketten voor zelfmontage, met een eenvoudige montage-handleiding die uitgebreid stap voor stap uitlegt hoe het bed in elkaar te monteren valt. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om ook het bedhuisje voor uw kind zelfstanding thuis op te bouwen. Onderhoud van onze huisbedden gemaakt van laminaat-spaanplaat is ook heel erg simpel, U kunt het bed gemakkelijk stofvrij maken en houden door het bed af te nemen met een microvezel doek en indien nodig of gewenst kunt u het stapelbed ook schoonmaken met een natte doek uit een sopje van allesreiniger en water.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl